51/61 A kérdező kommentje:
érdekes az okoskodásotok mert most jövök a védőnőtöl ő veletek ellentétben nem nézett hülyének és mondta h az bizony második csík és nem egy nővel találkozott a pályafutása alatt aki így lett terhes
2016. jan. 5. 09:30
52/61 anonim válasza:
Nemrég múltak el a termékeny napjaid! Nem vagy terhes. A védőnőd meg látnok lehet, bár annak elég rossz.
53/61 anonim válasza:
Gondolkozz logikusan ja úgy latszik az nem megy
54/61 anonim válasza:
Na, teszteltél újra? Nagyon eltűntél.
55/61 anonim válasza:
Max 4 hetes voltál mikor mentel a védőnőhöz? Érdekes..8-10 hetes korig nem foglalkozik veled,sőt amíg nincs a nőgyógyászodtól rizikó besoroló papírod főleg nem. A dokid pedig míg nincs szív hang nem is tekinti élő terhességnek...érdekes vagy..
56/61 anonim válasza:
Te is erdekes vagy 55# valaszolo! Azt irta megmutatta a tesztet...nem azt,hogy kiskonyvet kapott :/
57/61 anonim válasza:
De mit mutogatja a tesztet a védőnőnek?
59/61 anonim válasza:
56-os nem érted,hogy ilyenkor még szóba se áll veled?Nem úgy megy ám hogy besétálok hozzá egy teszttel és kész!Be kell jelentkezni,időpontot ad de azt is 8-10 körül leghamarann%
60/61 anonim válasza:
Koszi van mar 3 gyerekem..nekem nem kell bemutatni mi kell a vedonohoz ;) Kerdezo csak megmutatta a tesztet amire azt a valaszt kapta,hogy igen lehet terhes is!!! Igy ertettem! 56 # voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!