Ugye nem fogom túl "öregen" megszülni az első babát? Annyira vágyom már egy picurra, de még várnom kell rá sokat!?
Figyelt kérdés
Végre én is megtaláltam azt az embert, akivel a jövővet tudom tervezni. Nos, annyi szépség hibája van, hogy neki még másfél év van a suliból. Én két hónap múlva fogok végezni, (érettségi). Szakmám van, szeptembertől ha sikerül, elkezdem a munkát. Tervezzük a házasságot, a babát, de ezt mind csak akkor, ha a páromnak munkája lesz. És az még 1,5-2 év. Én most 23 vagyok, párom 20. Ha két év múlva lesz babánk, akkor még nem leszek túl idős? Mindig is fiatalon szerettem volna vállalni az elsőt. Párom akkor még csak 22 lesz, de én 24-25. Talán azért is félek, h kifutok az időböl. De lehet hogy csak azért mert mostanában sok ismerősöm 23 alatt szült. De én egy biztos háttérrel akarok elindulni, és családot tervezni, ami ugy néz ki sikerülni fog.2010. márc. 29. 13:23
11/11 A kérdező kommentje:
Nem jó igy...
De igazad van neked is :)
2010. márc. 30. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!