Sikerülhet? Kisbabát szeretnénk!
Figyelt kérdés
Január 13-án volt a menstruációm első napja, 6 napig szokott tartani!Sajnos a ciklusaim nem szabályosak 27 és 33 nap közöttiek!
Tehát ha 18-án múlt el és mi együtt voltunk a párommal védekezés nélkül 23-25-27-28-30án akkor sikerülhet?
A következő menstruációmig még van idő,mert kb. február 10-11-e körül kell(ene)megjönnie!Persze addig még van bő 1 hét!
A segitségeteket szeretném kérni!
Köszönöm szépen! :)
2016. febr. 1. 15:29
2/5 anonim válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk.. :) De a lényeg, hogy élvezzétek egymást, és tuti összejön. Hány évesek vagytok?
4/5 A kérdező kommentje:
Én 31 éves vagyok,a párom 34
Bevallom még csak ez az első próbálkozós hónapunk csak izgulok,hogy sikerül vagy nem sikerül!
Tisztában vagyok vele hogy nagyon kevés embernek sikerül elsőre de miért ne sikerülhetne nekünk is...bár látom már ha mégsem akkor csalódott leszek :-(
2016. febr. 1. 20:33
5/5 anonim válasza:
Nekünk az első hónapban, hogy nem húztunk gumit (nem babatervezés miatt, pusztán hanyagságból és kényelemből) összejött a gyerkőc, szóval esély mindig van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!