Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi tünetek, de a...

Terhességi tünetek, de a teszt negatív? Létezhet, hogy mégis kisbabát várok? Vaterás a teszt.

Figyelt kérdés

Már lassan 1 hete késik. A melleim,derekam,hátam fájnak,ma már este rosszul is voltam,rámtört egy nagyon erős hányinger és egy falat ételt sem tudok lenyelni. A szaglásom meg nagyon éles pedig nem keresem direkt a jeleket. Ezt valahogy nem is lehet. Az airwickes fújót azonnal megérzem 3 szobával alrébb,pedig eddig fel sem tűnt,hogy egyáltalán fúj. Persze,tudom ,hogy fúj:) csak sosem éreztem. A kandallót kinyitom ,azonnal megcsap a szúrós fa szag,eddig soha nem tűnt fel pedig mindíg volt. Kivagyok száradva. Arról nem beszélve,hogy óránként kell pisilnem. Sokat. 4 napja tesztelek,mind negatív volt eddíg. Kék one stepes,de 2 napra egy predictort is teszteltem és az is negatív lett. Majdnem ugyanazokat a tüneteket produkálom mint a lányomnál,bár akkor nem fájt a cicim. Ja és már reggel 9-kor éhen akarok halni,mikor eddig csak délben ettem. Délután meg pont az ellenkezője történik velem.

Menzesz előtt nem szokott fájni a mellem,a derekam az igen. Előtte viszont fentvan a gyomorsavam,most nincs.

2016. jan. 27. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy hét késés után ki kéne mutatnia.Én megprobálnám egy más fajta tesztet.Ha az se mutat es nem szokott késni akkor meg doki.Bármi lehet.
2016. jan. 27. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak, de csak amikor már pozitív lett a teszt. Gondolj bele: a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, ha még nincs kimutatható hormonszint, akkor mitől lennének tünetek? Ettől függetlenül persze lehetsz terhes, csak fura...
2016. jan. 27. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Probalj ki egy nem Vateras tesztet.Ha az is negativ akkor csak becsapnak a tunetek!
2016. jan. 27. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen ezt tudom. Én sem értem :(

Ha nem baba,akkor pl ciszta okoz hányingert és ilyen fura tüneteket?

Mert a cici és derékfájást leírnám a menstruációnak,de hát a hányingert nem tudom. Nagyon rossz. Most is a "torkomban" érzem.

2016. jan. 27. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Hányinger sok mindentől lehet, pszichésen is. Nekem a páromnak van mostanában állandóan hányingere, pedig nem is ő terhes, hanem én. :)
2016. jan. 27. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:
5# valaszolo! Ez nalunk is igy volt :D Kb 2 hetig volt hanyingere helyettem.
2016. jan. 27. 17:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Huhh hát jobb volna ha most nem lennék terhes! Nagyon várom,hogy megjöjjön,remélem valami vírus támadott meg!
2016. jan. 27. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!