Ha nagyon szeretnénk már kisbabát, vagyis ha eléggé görcsölök rajta, akkor is sikerülhet? Tapasztalatok? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok kikapcsolni,hogy ne arra gondoljak. Szerintem olyan nincs,hiába mondják,hogy ne görcsölj rajta!2009. febr. 22. 19:11
1/4 anonim válasza:
Ezzel sajnos én is így vagyok ahogy te!!!:(Mi 7hónapja próbálkozun!:(és a doki szerint minden tökékletes velem!!
2/4 anonim válasza:
én is görcsöltem rajta és mégis sikerült 4 hónap alatt
3/4 Grófházy válasza:
pont görcsölni nem szabad!az egyik kollégám pobnt így volt,és 2 évig semmi.elmentek kivizsgálásra,ott azt mondták nekik,hogy természetesen nem lehet gyerekük.Belenyugodtak,elfogadták,és rá 2 hónpara természetesen IKREKET produkáltak!
a természet tudja mit csinál.lehet,még "hiányzik valami".
4/4 anonim válasza:
Hát igen megértelek, nekem is mindenki azt mondja ne görcsölj nyugi majd jön ha eljön az ideje...de könyörgöm mikor jön el az ideje (2 éve várjuk már a babát)? A doki szerint minden okés, akkor? Ez igazságtalan szerintem, aki már alig várja és máson sem jár az esze mint a babán annak nem sikerül évekig vagy rosszabb esetben egyáltalán. Aki meg nem szeretne vagy nem vágyik rá az meg sorra szüli a babákat. Bocsi ne haragudj a kirohanásomért de ez még a mai napig fel tud bosszantani.(azt hiszem megfog jönni sajna:( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!