Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első szülésnél nem...

Ha az első szülésnél nem tágultam, és ezért császár lett, a másodiknál még sikerülhet természetes úton? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 12:59
 1/5 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy természetes szülésre készülünk, az orvosom azt mondta, hogy van rá esély, de ilyen nem-tágulásos esetekben én eddig nem sok jót hallottam.
2010. okt. 4. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam nem is gondolt erre a doki. Kerek-perec kijelentette, hogy mivel az első nem tágult és nagyon zárt volt a méhszáj végig, így meg se próbálja a tágítást, hanem császár lesz egyből. Szóval ahány orvos annyi szokás. De utána én másik dokihoz jártam, mert az elköltöztünk és tőle is rákérdeztem és ő is azt mondta, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy a második természetes lesz.
2010. okt. 4. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem igyál egy kis málna levél teát az nagyon jó tágulásnál, barátnőmnek, nekem is nagyon begyorsította a dolgokat, én túlságosan is gyorsan tágultam (mondjuk én homeopátiásat is szedtem mellé) nekem meg azért lett császár mert a baba nem tudott beforogni:(
2010. okt. 5. 08:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is dokitól függ, de én többször hallottam olyat, hogy az első császáros volt, a második sima szülés. Nem függ össze a két dolog, lehet hogy a második már sokkal lazább lesz, hiszen a szervezeted emlékszik az előző szülésre. A tágulásra én is a homeopátiát javaslom, nekem bevált, pedig indították a szülést. Kb. 2 óra alatt szépen elkezdtem tágulni, szóval VAN remény! :) Könnyű szülést kívánok.
2010. okt. 5. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Az első terhességemnél is ittam a málnalevél teát és szedtem a homeo-s bogyókat, a vajúdás alatt is kétfélét, ahogy a szülésznőm mondta, és abszolút nem segítettek. Ebben én már nem hiszek sajnos.
2010. okt. 5. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!