Hogy sikerülhet a baba? Pcos vagyok, és nagyon szeretnék már kisbabát!
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 17:23
1/4 anonim válasza:
Nekem 3 hónapig closty volt, aztán metformin, 160 g CH-s diéta, szobabicó, fogyni is kellett sokat. Szval nekem az első hónap metformin után összejött a baba (áldassék a metformin ki/feltalálójának neve). A babóm most 10 hós! Ne add fel! Alapos kivizsgálás, fogyás, diéta és met!
2/4 anonim válasza:
A barátnőmnek a PCO mellé inzulinrezisztenciája is van. Mindenféle gyógyszert kellett szednie, mellette diétázott folyamatosan, és igaz, hogy 3 év próbálkozás után, de spontán, mindenféle orvosi segítség nélkül sikerült neki a baba. Úgyhogy ne aggódj, a PCO egyáltalán nem kizáró tényező! Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlsúlyos,50 kg vagyok,viszont sok tünetem van.nagyon sok a ciszta a petefészkemben.
2010. febr. 2. 13:31
4/4 anonim válasza:
A barátnőmnek sem a túlsúly miatt kellett diétáznia, hanem az inzulinrezisztencia miatt, hogy ne legyen a későbbiekben emiatt cukros. És hát igen, a pco olyan betegség, ahol sok ciszta van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!