Mitől lehet hogy a tegnapi teszt Szép pozitív a mai meg negatív? Történt ilyen már valakivel? 😢😢😢
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 13:06
11/17 anonim válasza:
A mai is pozitív szerintem, de két különböző teszttel elvégezve ne várd azt, hogy erősödik, ott van a koncentrációkülönbség is, meg az, hogy tulajdonképp csak egy nap telt el. Ráadásul ahogy látom a tegnapi egy picit el is ázott.
12/17 anonim válasza:
Nekem a tegnap csinált teszted sem "szép erős" és "igencsak pozitív", mert az akkor lenne, ha olyan lenne a tesztcsík is mint a kontroll; VISZONT ott van a csík láthatóan. A main én nem látok sajnos, azonban ha most nekiállsz naponta vagy félnaponta tesztelni, akkor a végén káprázni fog a szemed. Vagy keress fel egy nőgyógyászt, vagy ha kibírod, várj mondjuk 3 napot, és akkor egyszerre 2 tesztet is csinálj meg, ugyanakkor, így a 2-t egymáshoz is tudod hasonlítani; remélhetőleg egyformát fognak mutatni, és 4 csíkot látsz majd összesen.
Hajrá! Remélem jön a baba!
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Azt se bánom ha 6-8 csíkot látok 😊. Hétfőre kaptam idő pontot. Addig pihenés van. Meg próbálok 2 egyforma tesztet venni. De ezt is kiprobalom hogy 2 különböző egyszerre mert most már kíváncsi vagyok😊😊😊. És igen...sajna tegnap buta voltam...alapból 10 mp ig hagytam bent...de ezt csak 5 mp ig kellett volna...😐😐😐. Holnap reggel mindenképp csinálok újat. Szeretném tudni van e oda bent valaki így 2 év után 😄😊
2016. jan. 29. 14:02
14/17 anonim válasza:
Kedves kérdező végül mi lett? Teszteltél újra?
15/17 A kérdező kommentje:
Pozitív 😊😊😊😄😄😄
2016. febr. 1. 06:53
16/17 anonim válasza:
Jaj de jó, látod, sokan látták itt a vonalkát, gondolom, már erősebb. Milyennel teszteltél? Elmégy ma a dokihoz?
Szívból gratulálok!!! :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊. Hcg vér teszt volt ma az orvosnál. Az erősítette meg😊😊😊
2016. febr. 1. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!