Mit tegyek? Terhes lettem a titokbeli baratomtol
A lehető legjobb döntés, hogy mindent elmondasz a szüleidnek, hidd el ha valakik ők biztosan tudnak neked segíteni. Az igazság fáj, de az egyenes út a legjobb.
Ha abortuszon gondolkodsz, ott biztos kell a szüleid beleegyezése, és úgy tudom ha megtartanád akkor kellenek a szüleid.
A titkos barátod már mindent megtett, amit tudott, hogy bajba sodorjon. Rá már nem alapoznék. 26 évesen képes volt úgy szórakozni a testeddel, hogy ilyen helyzetbe kerülj. Vagy nagyon-nagyon primitív, vagy szimplán csak nem szeret téged eléggé ahhoz, hogy vigyázzon rád.
Elvetetni csak szülői engedéllyel tudod. Megtartani? Háát...
Most biztos félsz, de muszáj összeszedni magadat.
Tudom, nem biztatás, de sokkal-sokkal keményebb dolgok lesznek még az életben, mint hogy a szüleid szemébe kell most nézned és őszintének kell lenned. Sajnálom, ez a pőre valóság. Te akartál felnőttként viselkedni, akkor most itt az alkalom, hogy úgy is viselkedj.
Biztos csalódottak vagy mérgesek lesznek, nem is kecsegtetlek mással. Ennek ellenére a legjobb, amit most tehetsz, hogy mielőbb túlesel a vallomáson.
Egy tipp: ne azzal ronts rájuk, hogy "terhes vagyok", hanem a konkrétumokat mondjad. Bár nem írtál részleteket, de pl: "Van egy barátom, lefeküdtünk, késik a menzeszem, csináltam tesztet és pozitív." Nem sokkal, de valamivel könnyebb. Mármint nekik.
Koszonom a valaszokat nagyon szepen!
Baleset volt amugy..nem vette ki idoben sajna legkozelebb ovatosabbak leszunk
Utolso legyszives ne irj ilyeneket a baratomrol hiszen nem is ismered.
Utolso elotti* bocsanat
Egyebkent 5tesztem lett pozitiv erosen es 20napja kesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!