Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok a baratomtol es...

Terhes vagyok a baratomtol es nem tudom hogy meg tartsam e a babat mivel nem tudom hogy, o szeretne e vagy sem. Ha kerdezem tole aszt mondja en kel el dontsem mi legyen vele. Ti mit tenetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Van hol laknod, van keresetetek, amiből eltartjátok, felnevelitek?

Egy kisbaba nem játékszer, amit megszülök, azután nem tudom megadni neki a legszükségesebbeket!

2013. febr. 9. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:

22 eves vagyok,van munkahelyunk es el tudnank tartani csak neha nem latom aszt hogy o orul e neki vagy sem

neha olyan mintha nem erdekelne

2013. febr. 9. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szeret,melletted áll.Ezért ne vetesd el a babát!Kérdezd meg tőle,mit szólna,ha megtartanád!Aztán beszéljétek meg ketten,jó ha van apja a gyereknek,bár én egyedül is megtartanám.
2013. febr. 9. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:

jól látod, a párodat nem érdekli... nyámnyila alak lehet, ha nem meri megmondani, hogy nem akarja a babát, rád hárítja a felelősséget azzal, hogy te kell, hogy döntést hozz...

Hagynám a pasit, és összeszedném magamat, egyedül babáznék. De én csak a kérdésedre válaszoltam, hogy én mit tennék.

2013. febr. 9. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mondom meg mit tegyél csak azt gondold át, hogy egy kis csoda születne meg, aki megérdemli, az életet!

Nézd meg ezt a filmet segíteni fog...:) Sok szerencsét!

http://www.youtube.com/watch?v=-Ox1aewxM7c

2013. febr. 10. 15:33
 6/6 KJUsul ***** válasza:

1. Tényleg neked kell dönteni

2. Ha az apa nem akarja, nem foglalkozik vele, nem érdekli hát így járt. Akkor apasági kerestet kell benyújtani, hogy a fizetéséből levonják, különben az életben nem fog rááldozni egy büdös kanyit sem.

3. Jesszusom, nem vetted észre milyen közönyös a dolgaid iránt? Ha ennyire nem érdekli egy ilyen hatalmas dolog, mint az apaság, akkor biztos, hogy az önzése másban is megmutatkozott.

Azt ajánlom ne tartsd meg, de ha mégis, az apjára nem számíthatsz semmiben, arra készülj el.

2014. okt. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!