Eleget erosodott a terhessegi tesztem?
Figyelt kérdés
13.dpo-on volt nagyon halvany pozitiv tesztem eletemben eloszor. Ma ujra neztem arra szamitottam joval egyertelmubb lesz. Picit csalodtam. Szerintetek eleget erododott vagy lehet hogy valami baj van? Elso baba lenne nincs viszonyitasi alapom... koszonom a valaszokat!
2016. jan. 21. 07:04
21/22 anonim válasza:
Hűűű..hatalmas gratula! A Cb nek higyj!!! Az a biztos. Nagyon Vigyázzatok magatokra😊
22/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
Akkor meg varok de azert mar igy is egyertelmubb :) meg mar elkezdodott a cici fajas ezt jo jolnek erzem :)
20#-as gratulalok a babahoz :) alig varom hogy mar ott tartsak en is. Latszik mar a pocid?
2016. jan. 22. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!