Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív terhességi teszt, de...

Pozitív terhességi teszt, de az orvos semmit nem állapított meg. Nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
10 napja késik a menstruációm, csináltam tesztet ami egyértelműen pozitív. Ma voltam orvosnál de semmit nem állapított meg. Lehet hogy nem vagyok terhes? [link]
2016. jan. 18. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mit mondot az orvos??Lehet annyira kis idős vagy hogy nem lássa.. Vagy csinálj még egy tesztet.
2016. jan. 18. 15:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Mikor lett pozitív a teszted?
2016. jan. 18. 15:15
 3/13 A kérdező kommentje:

Ezt ma csináltam, nem reggeli vizelettel. Pár napja is csináltam se az nem volt ennyire erős.

Azt mondta az orvos hogy csak az 5-6 hétben tudja megállapítani. 3 hét múlva kell újra mennem.

2016. jan. 18. 15:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Az elsö ultrahangon nekem sem latszott semmi, csak megvastagodott mehnyalkahartya, ra egy hetre mar lathato volt a mehben a petezsak. Nalad a következö lehet a helyzet:

1. ugyanaz, mint nalam, tul korai volt az ultrahang. Az orvos nem rendelt vissza kontrollra?

2. ha mar regota pozitiv a teszt, akkor mar kellene latszania valaminek, ilyenkor elöfordulhat, hogy elindult a terhesseg, de megis felszivodott idöközben. Ilyenkor a teszt meg nehany napig pozitiv marad. Ekkor hamarosan meg fog jönni.

3. ha regota pozitiv a teszt, de megse lathato semmi a mehben, sajnos lehet mehen kivüli terhesseg is. Vert nem vett az orvos, hogy abbol egyertelmü legyen, emelkedett-e a hCG szinted?

Attol, hogy 10 napot kesett a mensesed, meg nem biztos, hogy annyira elöre haladott a terhesseg, mert lehet, hogy kesöbb volt a tüszörepedes. Ilyen esetben könnyen lehet, hogy meg tul korai volt az ultrahang. Szoritok, hogy igy legyen!

2016. jan. 18. 15:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: ha erösödik a pozitiv es csak ma lett egyertelmü a teszt, akkor az elsö feltetelezesem a valoszinü, hogy meg tul korai! A következö ultrahangon mar remelhetöleg egyertelmü terhesseg lesz lathato.
2016. jan. 18. 15:27
 6/13 A kérdező kommentje:

3 hét múlva kell vissza mennem.

Nem volt vér vétel, csak vizsgálat és ultrahang.

2016. jan. 18. 15:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha rendben halad a terhesseged, akkor harom het mulva mar akar szivmüködest is lathat majd a doki, nekem mar latott! (Engem az elsö, tul korai ultrahang utan egy es 3 hettel is visszarendeltek, egy het mulva petezsak volt lathato, 3 het mulva mar mini embrio szivmüködessel)
2016. jan. 18. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Én türelemre intenélek, átérzem a helyzeted. Nekem a nem várt utáni 10. napon mutatott halvány pozit a teszt. Rá egy hétre voltam dokinál, aki nem látott semmi, pont péntek volt. Nekem elmondta, hogy ez még nem biztos, hogy terheség lesz, lehet, hogy nem fejlődik rendesen, szóval jól beparáztatott és kérte, hogy menjek vissza hétfőn reggel a kórházba és meglátjuk mi lesz. Végigbőgtem a férjemnek a hétvégét, mikor bementem hétfőn a vizsgálóba remegtem mint a kocsonya, hogy mi lesz és akkor már egyértelműen látszott, hogy ez bizony terhesség. Azt mondta a doki, hogy valószínűleg későn fogant, ezért lehetett "későn" kimutatni. Az első trimeszterben kicsit le is volt méretileg maradva, de mára behozta a lemaradását. Most vagyok a 21. hétben és minden rendben van a terhességemmel. Én nagyon szurkolok, és remélem nálad is minden rendben lesz!
2016. jan. 18. 15:59
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kicsit megnyugodtam, de igazán csak akkor leszek az ha bebizonyosodik hogy minden rendben van. :-(

2016. jan. 18. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Masik dokihoz nem tudsz menni? 3 hetig en is ideges lennek :) Gratula a pocilakohoz.
2016. jan. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!