Pozitív terhességi teszt, de az orvos semmit nem állapított meg. Nem vagyok terhes?
Ezt ma csináltam, nem reggeli vizelettel. Pár napja is csináltam se az nem volt ennyire erős.
Azt mondta az orvos hogy csak az 5-6 hétben tudja megállapítani. 3 hét múlva kell újra mennem.
Az elsö ultrahangon nekem sem latszott semmi, csak megvastagodott mehnyalkahartya, ra egy hetre mar lathato volt a mehben a petezsak. Nalad a következö lehet a helyzet:
1. ugyanaz, mint nalam, tul korai volt az ultrahang. Az orvos nem rendelt vissza kontrollra?
2. ha mar regota pozitiv a teszt, akkor mar kellene latszania valaminek, ilyenkor elöfordulhat, hogy elindult a terhesseg, de megis felszivodott idöközben. Ilyenkor a teszt meg nehany napig pozitiv marad. Ekkor hamarosan meg fog jönni.
3. ha regota pozitiv a teszt, de megse lathato semmi a mehben, sajnos lehet mehen kivüli terhesseg is. Vert nem vett az orvos, hogy abbol egyertelmü legyen, emelkedett-e a hCG szinted?
Attol, hogy 10 napot kesett a mensesed, meg nem biztos, hogy annyira elöre haladott a terhesseg, mert lehet, hogy kesöbb volt a tüszörepedes. Ilyen esetben könnyen lehet, hogy meg tul korai volt az ultrahang. Szoritok, hogy igy legyen!
3 hét múlva kell vissza mennem.
Nem volt vér vétel, csak vizsgálat és ultrahang.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kicsit megnyugodtam, de igazán csak akkor leszek az ha bebizonyosodik hogy minden rendben van. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!