Ezt nem értem! Április 16-án volt meg utóljára a mensesem! Csináltam 3-rom db x-epil tesztet és pozitiv lett! Az orvos meg nem látt terhességet sem méhen kivülit, sem méhen belülit! Szerintetek akkor nem vagyok terhes?
Sziasztok!
Először is köszönöm a gyors válaszokat!
Nem küldött el laborba!
1-hét mulva hivott vissza!
Szerintetek fog látni valamit?
Szia!3-as válaszoló!
Tudom h, korai volt az orvoshoz menni de sajnos volt már 4-vetélésem,ésazért mentem hamar el!
De 1-hét mulva hivott vissza!
Közben
Szia!3-as válaszoló!
Tudom h, korai volt az orvoshoz menni de sajnos volt már 4-vetélésem,ésazért mentem hamar el!
De 1-hét mulva hivott vissza!
Közben csináltam egy digitális tesztet az meg azt mutatja h,4-5 hetes terhes vagyok!!
Bocsánat h kétszer küldtem el a választ csak az entert nyomtam meg véletlenül a szó közt helyet!
Mégegyszer bocsánatot kérek! Csak egy kicsikét ideges vagyok!!
Akkor a digitális teszt miért mutat 4-5hetes terhességet ha az orvos semmit nem látott!
Ezt mostmár akkor nem értem!!!
Elég sok helyen olvasom, hogy az orvos még 4-5 hetes terhességet vizsgálattal nem észlel. Nyugodj meg, jövő héten valószínűleg ő is okosabb lesz!
Amúgy: 3-rom???? Ezt meg hogy gondoltad? Háromrom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!