Eleget erosodott a terhessegi tesztem?
13.dpo-on volt nagyon halvany pozitiv tesztem eletemben eloszor. Ma ujra neztem arra szamitottam joval egyertelmubb lesz. Picit csalodtam. Szerintetek eleget erododott vagy lehet hogy valami baj van? Elso baba lenne nincs viszonyitasi alapom... koszonom a valaszokat!
Meg csak most kene megjonnie!
Teljesen jol erosodik
Teljesen jó az erősödés mértéke, gratulálok!
Gabrielhez tényleg nem érdemes viszonyítani, nekem az nemvárt után két nappal lett az halvány pozitív, két napra rá csak x-epilem volt, amin viszont alig látszott valami, ha azt és akkor csinálom meg először, még lehet kétségbe is esek. Ilyenkor már nem nagyon érdemes tesztelgetni, ha van egy egyértelmű pozitívad (nekem végül az elvégzett Facelle lett az, :D), mert vizeletkoncentrációtól is függ, az meg nem egyenletes, tehát nem fog egyenletesen erősödni. Jelentkezz be inkább ultrahangra, pl. a jövő hétre. ;) De ha két-három hetet vársz, már embriót is láthatsz dobogó szívvel, van rá esély! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!