Eleget erosodott a terhessegi tesztem?
Figyelt kérdés
13.dpo-on volt nagyon halvany pozitiv tesztem eletemben eloszor. Ma ujra neztem arra szamitottam joval egyertelmubb lesz. Picit csalodtam. Szerintetek eleget erododott vagy lehet hogy valami baj van? Elso baba lenne nincs viszonyitasi alapom... koszonom a valaszokat!
2016. jan. 21. 07:04
11/22 anonim válasza:
Hát ha szeretnéd, már megcsinálhatod a Clearbluet, valszeg 1-2 hetet, vagy 2-3 hetet fog kiírni (Sosem használtam, de úgy tudom, hogy két hetes intervallumot ír ki, amit a fogantatástól kell számolni)
12/22 A kérdező kommentje:
Hat meg van itthon 1 xepil meg a clear blue. Utana nem tervezek tobbet tesztelni. A clearbluet akkor ellovom holnap, az xepilt holnap utan hogy lassam hogy valtozik. Ez az egyetlen kapaszkodo most hogy latom a csikocskat :) De nem fogok parazni. Bizom benne hogy minden rendben lesz. Van uh-s ismeros, mar kertem hozza idopontot. Februar 4-en megyek mert szeretnem ha mar latszodna, remelem szivhang is lesz mar :)
2016. jan. 21. 09:28
13/22 anonim válasza:
CB-vel meg varj.
X-epil a legjobb. Nekem nem volt bajom vele
14/22 anonim válasza:
Nekem pl az x-epil nem jött be, nemvárt napjain mind2 alkalommal negatív x-epil(ciklusaim hol 25 hol 26 naposak,így mindig 2 nemvárt nap van)következő nap már du-i early pregnancy halvány pozi volt,másnap reggeli facelle teszt erősebb. Majd rákövetkező nap jött az x-epil újra du,és akkor lett csak halvány pozi,de a 3 teszt közül ez volt a leghalványabb. Szerintem nem a legérzékenyebb,így nekem végülis a 15.vagy 16. Dpo-n lett pozi de kb olyan halvány mint a te 15.dpo-sod. Ne izgulj,szerintem ez ennél a tesztnél pont jó. Az itt olvasottak alapján keveseknek lett szebb pozi ilyen idő tájt.
15/22 A kérdező kommentje:
Koszonom :) most mar teljesen megnyugtattatok :)
2016. jan. 21. 11:42
16/22 A kérdező kommentje:
Aki még benéz esetleg :)
Megcsináltam a 2 utolsó tesztet ami itthon volt! :) clearblurle digi + 2-3 vagyis 4-5 hetes terhesség :))))
2016. jan. 22. 06:27
17/22 anonim válasza:
Gratulálok, a cb elég biztos már,de a másikon is egyértelműen látszik a 2.csík :)
19/22 A kérdező kommentje:
Vajon mikor lesz erosebb a sima teszt szerintetek? Azert az megnyugtatna. Tudom meg csak 16.dpo szoval meg eleg korai...(?) de mar ugy latnam egyformanak a ket csikot... :)
2016. jan. 22. 07:36
20/22 anonim válasza:
Nekem 1 héttel a nemvárt után lett full pozi a tesztem! Ja és az elején pont ugyan olyanok voltak mint a tiéd. Azóta már a 16. héten vagyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!