Nyiregyházán Dr. Molnár Balázshoz szeretnék menni, terhesgondozásra. Szerintetek milyen orvos?
szia, én hozzájárok!
nagyon jó doki, én csak jót hallottam eddig róla! én nekem is ajánlották őt! a rendelése 8.000Ft, ebben benne van mindig egy UH és egy kiskép a babáról. nekem kórházban is kellett lennem, lelkiismeretes volt úgy is hogy nem adtunk akkor neki zsebbe. nagyon türelmes, nagyon megértő. telefonon sajna elérni lehetetlenség, annyira túlterhelt. a rendelésére kb. 2 héttel előttkell kérni időpontot. egyébként nem pénzéhes, van olyan ismerősöm aki nem adott neki a szülésért. a pénzről egyébként nem szabad kérdezni őt.
nekem tetszik hogy nem azt mondja amit hallani szeretnél, hanem ami tényleg jó nekedés a babának! és nem mellesleg humora is van! :-)
csaj ajánlani tudom őt!!!!!!!
Hát az a lehetőség nem biztos hogy kivitelezhető, csak úgy ha az időpontkérésnél szólsz hogy hozzá mennél. de a terhesambulancián ahová majd menni kell, mindig més van. tehát ott nem hiszem hogy ez kivitelezhető. mert van hogy menni kell a vizsgálatra és akkor mondjuk ő nincs is bent. kedden nincsen, és szerdán is tanít.
én havonta egyszer járok hozzá, tudom hogy 8000Ft nem kevés,de azt hiszem elfogadható. én már megszívtam az orvosokkal az SZTK-ban,már a terhesség kezdetén. a végén meg állítólag az SZTK-ba hívja a kismamikat.én márcsak rá hallgatok, meg is mondtam neki a múltkor.
gyébként már útban a baba vagy még csak tervben van?
a 12 hetes Uh-t nekem genetikus végezte 2 hete, ő meg nem genetikus. akkor volt vérvétel nekem, de előtte jelentkezni kellett a genetikai Uh-n a 2.emeleten. de ezt a védőnőd majd elmondja úgyis. én magánra járok a dokihoz, majd két hét múlva fogok menni, vinnem kell a cukorterheléses eredményemet.
majd írd meg mi volt. kedden ő nincs bent és mint írtam szerdán is csak ritkán. egyébként reggel fél nyolctól már bent van, legalábbis én mindig akörül beszéltem meg vele a kórházban a "randit" :-)
jó babavárást, vigyázz magadra és a picurra
szia
mi lett a dokival, megfogadtad? én vagyok aki hozzájár. :-) én jövőhéten megyek hozzá.(magánra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!