Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nyiregyházán Dr. Molnár...

Nyiregyházán Dr. Molnár Balázshoz szeretnék menni, terhesgondozásra. Szerintetek milyen orvos?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:

szia, én hozzájárok!

nagyon jó doki, én csak jót hallottam eddig róla! én nekem is ajánlották őt! a rendelése 8.000Ft, ebben benne van mindig egy UH és egy kiskép a babáról. nekem kórházban is kellett lennem, lelkiismeretes volt úgy is hogy nem adtunk akkor neki zsebbe. nagyon türelmes, nagyon megértő. telefonon sajna elérni lehetetlenség, annyira túlterhelt. a rendelésére kb. 2 héttel előttkell kérni időpontot. egyébként nem pénzéhes, van olyan ismerősöm aki nem adott neki a szülésért. a pénzről egyébként nem szabad kérdezni őt.

nekem tetszik hogy nem azt mondja amit hallani szeretnél, hanem ami tényleg jó nekedés a babának! és nem mellesleg humora is van! :-)

csaj ajánlani tudom őt!!!!!!!

2010. márc. 29. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nála szült a tesóm és ő is nagyon meg volt vele elégedve! És tényleg nem pénz éhes4
2010. márc. 29. 17:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.És ha én a kórházba szeretnék járni hozzá,akkor hogy fogadjam meg?
2010. márc. 30. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát az a lehetőség nem biztos hogy kivitelezhető, csak úgy ha az időpontkérésnél szólsz hogy hozzá mennél. de a terhesambulancián ahová majd menni kell, mindig més van. tehát ott nem hiszem hogy ez kivitelezhető. mert van hogy menni kell a vizsgálatra és akkor mondjuk ő nincs is bent. kedden nincsen, és szerdán is tanít.

én havonta egyszer járok hozzá, tudom hogy 8000Ft nem kevés,de azt hiszem elfogadható. én már megszívtam az orvosokkal az SZTK-ban,már a terhesség kezdetén. a végén meg állítólag az SZTK-ba hívja a kismamikat.én márcsak rá hallgatok, meg is mondtam neki a múltkor.

gyébként már útban a baba vagy még csak tervben van?

2010. márc. 31. 09:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Igen már úton van,11 hetes vagyok,jövő héten kell mennem 12 hetes uh-ra,azért kérdezem.Addig mindenképp meg akarom fogadni.:)
2010. márc. 31. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:

a 12 hetes Uh-t nekem genetikus végezte 2 hete, ő meg nem genetikus. akkor volt vérvétel nekem, de előtte jelentkezni kellett a genetikai Uh-n a 2.emeleten. de ezt a védőnőd majd elmondja úgyis. én magánra járok a dokihoz, majd két hét múlva fogok menni, vinnem kell a cukorterheléses eredményemet.

majd írd meg mi volt. kedden ő nincs bent és mint írtam szerdán is csak ritkán. egyébként reggel fél nyolctól már bent van, legalábbis én mindig akörül beszéltem meg vele a kórházban a "randit" :-)

jó babavárást, vigyázz magadra és a picurra

2010. márc. 31. 15:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!Nagyon aranyos vagy!Majd megirom mizu:)
2010. márc. 31. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

szia

mi lett a dokival, megfogadtad? én vagyok aki hozzájár. :-) én jövőhéten megyek hozzá.(magánra)

2010. ápr. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!