Ha sztk terhesgondozásra jár valaki, mindig ugyanaz az orvos vizsgálja? Vagy aki éppen rendel?
Igen többnyire.
Ha viszont a doki megbetegedett v. továbbképzésen van akkor helyettesitik.
Ilyen esetben a helyettesitő orvos csak általánosságokat mond hiszen nem ismer téged.
az iratok átolvasására nincs elég idő.
Vizsgálat? sztk rendszerben nem szokott belső vizsgálat lenni ha van is max 2-3 db egész terhesség alatt.
figyelem és törődés? dokifüggő .. de nagyon.
ha kifogod akkor rendes és nem cseszeget de lehet idős elavult gondolkodású is.
Mindkettőnek megvan az előnye és az átka is:
fiatal: nem gyakran beteg de sokszor van továbbképzésen új dolgokat mond nem begyepesedett 70-'s évek beli dolgokat.
öreg doki: már megtalálta a számitását anyagilag. sztk-ba segiteni jár be de nem mai gondolkodásúak és mogorvák gyakran türelmetlenek.
szóval lutri.
Ha nincs saját doki, akkor nem túl sokszor vizsgálnak. Szitne csak a pár kötelező uh-n.
Nekem volt dokim, egyszer nézett meg egy doki uh-val, amikor menni kellett a kiskönyvvel, nem is tudom miért, előtte voltam 2 nappal az én dokimnál, közölte, hogy rendben minden, nem mondtam neki, hogy tudom, mert épp akkor éreztem rugdosni is a babám.
Első v.
talán annyiban rosszabb hogy úgy vannak vele aki sztk-rendszerbe jár annak nincs munkája és jól megváratnak a rendelőben.
volt hogy reggel 8-ra mentem és 11 kor végeztem 20 percet voltam bennt a többi várakozás.
érdemes egy kismamával összebarátkozni mert a 2. ilyen várakozós délelöttön már a könyektől és az olvasástól is herótod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!