Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha sztk terhesgondozásra jár...

Ha sztk terhesgondozásra jár valaki, mindig ugyanaz az orvos vizsgálja? Vagy aki éppen rendel?

Figyelt kérdés
1.babámnál fogadott orvosom volt, de most nem engedhetek meg magamnak 8e Ft-ot/hó+szülés, de félek is, hogy mi lesz így, odafigyelnek-e majd ránk...stb.
2010. nov. 2. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Igen többnyire.

Ha viszont a doki megbetegedett v. továbbképzésen van akkor helyettesitik.

Ilyen esetben a helyettesitő orvos csak általánosságokat mond hiszen nem ismer téged.

az iratok átolvasására nincs elég idő.

Vizsgálat? sztk rendszerben nem szokott belső vizsgálat lenni ha van is max 2-3 db egész terhesség alatt.

figyelem és törődés? dokifüggő .. de nagyon.

ha kifogod akkor rendes és nem cseszeget de lehet idős elavult gondolkodású is.

Mindkettőnek megvan az előnye és az átka is:

fiatal: nem gyakran beteg de sokszor van továbbképzésen új dolgokat mond nem begyepesedett 70-'s évek beli dolgokat.

öreg doki: már megtalálta a számitását anyagilag. sztk-ba segiteni jár be de nem mai gondolkodásúak és mogorvák gyakran türelmetlenek.

szóval lutri.

2010. nov. 2. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs saját doki, akkor nem túl sokszor vizsgálnak. Szitne csak a pár kötelező uh-n.

Nekem volt dokim, egyszer nézett meg egy doki uh-val, amikor menni kellett a kiskönyvvel, nem is tudom miért, előtte voltam 2 nappal az én dokimnál, közölte, hogy rendben minden, nem mondtam neki, hogy tudom, mert épp akkor éreztem rugdosni is a babám.

2010. nov. 2. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Első v.

talán annyiban rosszabb hogy úgy vannak vele aki sztk-rendszerbe jár annak nincs munkája és jól megváratnak a rendelőben.

volt hogy reggel 8-ra mentem és 11 kor végeztem 20 percet voltam bennt a többi várakozás.

érdemes egy kismamával összebarátkozni mert a 2. ilyen várakozós délelöttön már a könyektől és az olvasástól is herótod lesz.

2010. nov. 2. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a kispesti sztk-ba jártam, mindíg ugyanaz a doki rendelt és mindíg időpontot kellett kérni a kartonozónál. Mindíg odafigyelt, mindíg csinált uh-t. Szülni pedig az ügyeletes dokinál szültem, ő is nagyon rendes volt. Szóval én jól kifogtam.
2010. nov. 2. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sztk-s dokim volt!Nem fogadott doki de végig hozzá jártam!Minden hónapban megvizsgált rendesen...uh-t is csinált és a genetikai uh-t is mindíg megcsinálta!Nem volt egy fiatal pasi olyan 50-60éves és nagyon normális volt!Mindíg válaszolt ha kérdeztem...de akkor is ha nem! :)
2010. nov. 2. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egy kisvárosban lakom, itt mindig ugyanaz a doki rendel a helyi rendelőben. Nagyon alapos volt, ahogy nem stimmelt valami, azonnal küldött vizsgálatokra, pedig soha egyetlen fillért nem adtam neki. Szülés után még a mellgyulladásomnál is segített, gyógyszert írt fel, tanácsokkal látott el.
2010. nov. 2. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ugyan ahhoz az sztk-s dokihoz járok.A 24-héttöl vizsgálja a méhszájam,Uh csak a kötelezöket végzi el.Oda figyel,bár néha érzem,hogy várná a pénzt,de ha nem tudok fizetni akkor nem tudok.Elözö terhességemnél is sztk-ba jártam akkor se volt gond.
2010. nov. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!