Milyen orvos Dr. Szinnyai Attila (Budapest)? Mik a tapasztalataitok, amennyiben hozzá jártatok terhesgondozásra, esetleg a szülésről, amennyiben nála szültetek?
Szia!
Nagyon jó és kedves orvos szerintem. Szültem már nála, mindent elmond részletesen, ha kérdezel tőle, de egyébként is. Szerintem lelkiismeretes, hivatása a szakmája. Bejött meglátogatni miután szültem, teljesen váratlanul, nekem nagyon jól esett ez a gesztus! Családcentrikus, megnyugtató személyiség.
Szia! Sajnos én nem tudok pozitívan nyilatkozni. Nagyon mgalázó helyzetben, sírva jöttem el a vizsgálatról, amire másodszor kellett mennem, mert először véletlenül elfelejtette, hogy még menstruálok és nem tud megvizsgálni...fogalma sem volt, hogy ki vagyok és miért is jöttem hozzá, pedig először a magánrendelésére mentem direkt, nem kevés pénzért.
A következő alkalommal sem volt korrekt, nagyon megváratott és amikor ezt kultúráltan szóvá tettem, felháborodott és lóhalálában megvizsgált, majd szinte kirúgott. Amikor jeleztem neki, hogy a szeméremajkaimon kiütések jelentek meg, akkor elsőként annyit mondott látatlanban, h kenjem canestene-nel, majd közölte, hogy én most egy uh vizsgálatra jöttem, nem emiatt és neki ezzel most nem áll múdjában foglalkozni. Nagyon rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!