Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire áll fenn terhesség...

Mennyire áll fenn terhesség valószínűsége?

Figyelt kérdés

A barátommal elég felelőtlenek voltunk az ünnepek alatt, és gumi nélkül szeretkeztük egy párszor. Mindig kivette előtte mielőtt elmegy (nem éppen, hogy nem ment még állapotban). Legutoljára olyan szilveszter táján viszont, mikor kivette a végén, megbicsaklott a keze és egymásra estünk, aztán úgy elvesztette a fonalat azt mondta, így VISSZATETTE és csináltuk még egy darabig, majd utána kivette és elment. És az összes után, de ezután parázok leginkább, hogy esetleg mégis esélye a dolog, hogy terhes lehetek. 1 hete van kb. több fehér folyásom , egyébként nem szokott vagy alig van. De én arra gondolok, hogy csak valami kisebb fertőzés lehet. A melleim fájnak, ezeket premenstruációs szindrómának tudom be.

19-edike körül kellene megjönnie, addig még elég sok idő van, és mi az előző mikor abbamaradt (4 napos ciklus), utána végig óvszer nélkül csináltuk.

Ma mondtam neki, hogy félek, aggódom, és ne csináljuk így többet, és leordított, hogy nem bízok benne. Szerintetek ez bizalmi kérdés?

19/L 21/F

2016. jan. 10. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Próbáld tudatosítani benne, hogy nem vitatkozni, hanem beszélgetni szeretnél. Indíts azzal, hogy minden módszerben van 0,9-1% kockázat, ezért neked fontos lenne tudnod, számíthatsz-e rá, ha netán úgy alakul, hogy beleestek abba a kevésbe. Magyarázd el neki, hogy minden nő csak akkor tudja igazán elengedni magát intim helyzetekben, ha tudja, bízhat a partnerében. És ha ti még beszélgetni sem tudtok erről a témáról, akkor hogyan tudnál bízni? Kölcsönösen és türelmesen meg kell hallgatnotok egymás érveit, hogy azokat megbeszélhessétek.
2016. jan. 11. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Kiegészítés: Azután persze, ha már benne vagytok a beszélgetésben, rátérhetsz arra is, hogy a megszakításos módszernek meg a ti esetetekben nagyobb a kockázata, mint 1-2 %...
2016. jan. 11. 14:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Így teszek majd. Péntrken ha találkozunk leülök vele beszelgetni. Egyebként negativ lett a teszt, de nem éri meg a tűzzel játszani.
2016. jan. 11. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!