Akinek a terhesség elején cisztája is van annak nagyobb a valószínűsége, hogy később lánya születik?
Figyelt kérdés
Több embertől hallottam már,hogy volt cisztája a terhesség elején és lánya lett. Barátnőmnek is mindkét terhességnél és mindkettő lány.
22 hetes vagyok és nem tudom fiam vagy lányom lesz-e, de most hogy egyre többet hallok erről elkezdett érdekelni a dolog.
Tényleg lehet köze a cisztának a lányokhoz?
Légyszi írjátok meg a tapasztalataitokat, köszi.
2008. márc. 11. 16:32
1/5 anonim válasza:
Nem, semmi köze hozzá.Amit te is írtál,az puszta véletlen.
2/5 anonim válasza:
Barátnőmnek is voltak cisztái, és 3 fia van.. :-) szóval az csak véletlen. Amúgy nekem is voltak cisztáim, de még nem tudom a babám nemét.
3/5 anonim válasza:
Nekem PCO-m van és lányom lesz .
De nem hiszem, hogy lenne köze, hisz a baba neme a fogantatás pillanatában eldől, a ciszta meg később alakul ki akinél kialakul.
4/5 anonim válasza:
Semmi köze hozzá nekem is fiam lessz és sajnos cisztás voltam...
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt cisztám és fiam lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!