2 negatív teszt után talán ez az amite vártam?
Csütörtök-péntwkre nem vártam. Csütörtök esti-tegnap d.u.-i X-epil teszt negatív. Ma d.u.-i Predictor early mintha 2 csíkos lenne...
Kedves Kerdezo|
Sajnos nekem is volt mar ilyen halvany pozitiv Predictor Early tesztem , igaz en nem vart menzi elott 1 nappal csinaltam masnap megis megjott. Ha neked kesik az biztato de mindenkepp vegyel masik fajta tesztet. Nekem a Gabriel, a facelle es az xepil is mindig igazat mutatott , 4 honap probalkozas utan lettem terhes az ikreinkkel, most vagyok 19 hetes kismama. Van meg 2 kisfiam, ok kulfoldon szulettek, ott meg a clearbluet es szinten xepilt hasznaltam.
Kedves kérező. Nagyon örülnék, ha sikerülne, viszont sajnos többször volt már halvány "pozi" tesztem, és nem merek bízni, persze ha most össze jött volna, nagyon boldog lennék. Köszönöm a drukkot. A görbém alapján azt mondják, hogy 30-án volt ovum, akkor ma vagyok a 10. dpo-n. Ma nekem is volt mindjár megjön érzés, azt hittem meg is jön, de most épp nem érzem, viszont a hasam alja szúrkál és érzékeny. Ezt nem tudom hova tenni. A cicim nagyon enyhén fura, mensi elött jobban szokott fájni.
Én is nagyon drukkolok neked.
Kiváncsi vagyok a következő tesztedre. Majd mutasd meg. :)
21-es. Beszélgettünk? Az jó? Van görbém igen, tettem is ma fel egy kérdést. Nézd meg a görbém. Teákat iszom, hát majd kiderül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!