Bár ma még negatív volt teszt lehet baba?
Pont most volt egy ilyen tesztes kérdés, ahol az jött le, hogy az x-epil elég későn mutatja ki!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mindig x-epillel teszteltem es nem keson mutatja ki.
Nekem volt nem vart elott is pozi.
Most is igy volt
Majd írj, hogy mi újság! :) Tüneteid vannak?
Én nagyon puffadok, nem is gondoltam,hogy sikeres lett volna ez a hónap, de elkezdtem reménykedni. Semmi menstruációs tünetem nincs. Nekem 9-11 között nem kellene megjönnie, a pontos napot nem tudom.
Nyugi, ez ilyen, tényleg érdemes kivárni a nemvártat, mert ugyan vannak szerencsések, akiknek kimutatja, de szerintem több az, akinek nem még. Saját esetemben két nappal a nemvárt után mutatta ki, igen halványan, gyógyszertári teszt. Próbáljatok meg gyakran együtt lenni, különösen az ovu körül aztán no stressz, foglald el valami mással magad. ;)
Sok sikert!
33. napon reggel x-epil full negatív. 37. nap este predictor early halvány pozitív. Vaterás one step olcsó teszt kb napi szinten próbálva eddig mindig negatív, akkor is amikor ugyanabból a mintából predictor pozi. Pedig állítólag 10-es érzékenységű a one step :D
Szóval szerintem ne keseredj el túl hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!