Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. napja késik a mensim, és a...

3. napja késik a mensim, és a délutaná teszt negativ. Van még esély a babara?

Figyelt kérdés
Járt már valaki ugy hogy a teszt nem mutatta ki a babát és mégis ott volt? 10-es erősségü tesztet most csináltam meg és negaativ sajnos.Már 4 éve nem jön össze a baba,de ebben a honapban Clostyval kezdtünk,majd a 13. ciklusnaptol progeszteron potlast kapok(most derült ki a progihiány).Mindig időben jött meg lehet valamelyik gyogyszer felboritotta a háztartásom?Egyébként enyhe mellbimbo érzékenység,gyomorégés,alhasi görcsök mint mensi előtt,csak ez mar 3 nmapja tart és nekem nem szokott igy lenni.Aznap mikor elkezdek mensi napjan görcsölni,rá max 1 órára megjön...nem szokott igy napokig tartani az "előgörcsölés" Minden tanácsot szivesen fogadok:Köszönöm
2016. jan. 5. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Reggeli vizeletből ismételj.
2016. jan. 5. 16:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Jojno :) Estleg van valaki aki járt már igy?
2016. jan. 5. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Én amikor terhes voltam, én is napokkal a kimaradás után csináltam tesztet délután, egyből erős pozitív volt, de igazából nekem inkább rövidebb ciklusaim voltak, csak nem szabályosak, nem napra pontosak, így 28 naphoz képest csináltam 3 nap késéssel tesztet.

Viszont ha neked normál vagy hosszabb a ciklusod, akkor simán lehet, hogy terhes vagy, viszont a délutáni teszt nem volt elég koncentrált vizeletből csinálva, ezért lett negatív. Mindenképpen ilyenkor reggeli, koncentrált vizeletből tesztelj.

2016. jan. 5. 19:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ,reggel tesztelek :) fuuuu fe izgulok :)
2016. jan. 5. 19:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos -negatív :( ,,Nagyon elszomorodtam .....
2016. jan. 6. 06:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a progeszteron kitolhatja a ciklust :-( férjed eredményei jók?
2016. jan. 6. 09:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen,tökéletes minden. Akkor már nem reménykedem.
2016. jan. 6. 09:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha meg olvassatok csajok ma sem jött meg reggel tesztelek megint.Görcseim mar ritkabban vannak de feszülést erzek.
2016. jan. 6. 21:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Halvány pozi nagyonhalvány.....hétvégán tesztelek ha nem jön meg j.hétenmar elmegyek adokimhoz.
2016. jan. 7. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A duphastontól a melleim nekem is érzékenyek lettek sőt még hányingerem is lett. 10 hetes vagyok. 4+4hetesen voltam dokinál akkor már látott petezsákot felírta a progi pótlást amit azóta is szedek. Eddig úgy néz ki a 12. Hétig. Drukkolok neked, de akkor se keseredj el ha esetleg nem fog még semmit látni. Nekem is azt mondta csoda hogy láttunk valamit 4 hetesen és 4 napsan. Pedig akkor már 1 hete pozitív volt a teszt.
2016. jan. 7. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!