1 hete csináltam első tesztet halványan de szépen látható két csík volt, most eltelt egy hét megint csináltam egyet az már nagyon erős két csíkos lett. A kérdésem ha erősödik a teszt akkor kis esély van a méhen kívülire? Igaz?
Ha méhen kivüli lennél akkor nagyon görcsölne a hasad!
Akkor nem lenne erős teszted!
A teszt, mivel nagyon érzékeny még a 25-ös is, simán erős pozitívat mutathat méhen kívüli esetén is! Ne aggódj! A terhesség elején a legtöbb nőnek megfordul ez a fejében, aztán ahogy telnek a hetek, új aggodalmak jönnek: Nálam: Méhen kívüli lehet?
Ugye nem marad üres a petezsák?
Szépen átveszi a méhlepény a hormontermelést, ha leállok az utrogestannal? (nekem ugyanis a sárgatest kevés progeszteront termelt és kellett a pótlás)
Nem fog leválni a lepény?
Elmúlt minden tünetem, baj van?
Görcsölgetek, nyílhat a méhszáj?
Folyásom van, elég erős, vajon szivárog a magzatvíz?
Most miért nem rugdos? Mi baja lehet?
Szóval...jönnek ám az aggodalmak és ha nem lazítasz, akkor kikészülsz, mert a születése után is lesznek dolgok, amiken idegeskedhetsz és ez így is marad örökre.. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!