Bár ma még negatív volt teszt lehet baba?
Figyelt kérdés
Január 11re nem várom, december 26án voltunk együtt a párommal és akörül volt a pé-m is. Január 2án volt egy kis barnázás. Most az előbb csináltam egy x epil tesztet és negatív...de még halvány második csík sincs... :-( tudom ki kellene várni a nem várt napját de ne kövezzetek meg ezért...köszi :-)2016. jan. 8. 08:27
11/26 A kérdező kommentje:
Igazából néha egy-egy kaja nem esik jól de ez tegnap volt először. Tompán fájt ma a fejem, meg olyan mintha nem tudnám behúzni a hasam...nagyon remélem, hogy babánk lesz. Nekem nem szokott különösen semmilyen mensi előtti tünetem lenni, így ezek nekem most új dolgok... :-)
2016. jan. 8. 17:25
12/26 A kérdező kommentje:
Ja meg néha szurkál a jobb oldala az alhasamnak... :-)
2016. jan. 8. 17:26
13/26 anonim válasza:
Szia! 😊 En 12.-re nem varom, es en is türelmetlen voltam es xepillel teszteltem ma, de negativ lett 🙁 Mostmar megvárom a nemvart napját, majd írd meg miujsag! 😊
14/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma nem kéne megjönnie és eddig sehol semmi, viszont elég rossz a gyomrom most már tegnap óta...és nagyon fájnak a melleim. Persze tesztet nem csináltam...eddig alig vártam a mai napot, hogy teszteljek, most meg parázok, hogy mi van ha megint negatív...
2016. jan. 11. 09:21
15/26 anonim válasza:
7-es válaszoló vagyok
Én még csak ma vettem tesztet, de nem tudom, mikor teszteljek.... Tegnap reggel megjön érzésre ébredtem, aztán elmúlt. Ma reggel óta érzem, de nem olyan erősen, és a folyásom is fehér. Nem tudom, mi lesz ebből.... Szerintem én csak reggel tesztelek egyet, ha addig nem jön meg... Csalódni nem szeretnék.
Én is a napokban nem vártam, de sajnos pontosat nem tudok.
16/26 A kérdező kommentje:
A ma reggeli teszt is negatív lett... :-( és elkezdtem barnázni...szóval szerintem meg is jön délutánra...érdekes minden esetre, mert alapvetően tünetmentes a mensi előtti időszak...
2016. jan. 12. 07:51
17/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A barnázás teljesen elmúlt utána és még mindig nem jött meg. A hőm még mindig: 37-37,2...de a teszt negatív...bár ma megesküdtem volna rá, hogy látok egy igazán halvány második csíkot, de inkább úgy veszem mintha ott se lett volna...hátha csak odaképzeltem. Szerintetek?
2016. jan. 13. 10:56
18/26 anonim válasza:
Későbbi fogantatás lenne és most ágyazódna be a picur? Lehet, annak a jele a barna...ez esetben két nap múlva tesztelnék még.
Vagy tényleg a menstruáció jele.
Szerintem van még remény, amíg meg nem jön a menstruáció. Szurkolok!
19/26 A kérdező kommentje:
Hát egyéb okokból már csak január 5-én tudtunk együtt lenni a párommal, de azt gondoltam az már késő...ha mégse akkor az beágyazhatódott akkor, nem?
2016. jan. 13. 12:22
20/26 anonim válasza:
Akkor ha jól értem, első teszt az együttlét után 3 nappal volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!