Negatív teszt ellenére lehetek terhes?
Hat mivel negativ a teszt igy nincs hcg hormon a vizzeletedben ami egyenlő azzal hogy nem vagy terhes,
Ha terhes lennel akkor lenne hcg hormon a vizeletedben es kimutatható lenne a terhes egy terhességi teszttel.
Mikor teszteltel utoljára???
Ismételd meg ujjra reggeli első vizzeletbol ha negativ akkor várd meg a,következő menstruaciot es ha meg mindig nem jon meg akkor Menj el orvoshoz.
Az is lehet hogy csak kimaradt egy honaba.
Az is lehet hogy mas dolog van a háttérben ezert várd meg a január 21.et.
Mikor volt utoljára menstruációd? Mikor csináltad a tesztet? Nem feltétlenül marad ki, lehet, hogy késik. Tüneteid alapján akár még terhes is lehetnél, de a terhességi teszt elég megbízható, ettől függetlenül, nagyon ritkán bár, de léteznek olyan nők, akik nem választják ki a hcg-t a vizeletben, ezért álnegatív a teszt. Jól számolom, hogy kb. dec 24-n kellett volna megjönnie?
Mindenképp keress fel egy nőgyógyászt, ha nem jön meg, és gyereket terveztek, egyrészt, mert lehet hormonzavar, másrészt meg lehet -nagyon kis eséllyel-terhesség is. Ezt ő fogja tudni majd megállapítani, vérvétellel, ultrahanggal stb.
Nekem is 23-án volt esedékes. Terhes vagyok. Már régen két csíkos lett a tesztem.
Nyugi, nem vagy terhes.
Barn folyas utalhat hormon problémára...
Vagy terhesség alatt sargatest elégtelenség miatt is barnazhatsz.
De akkar menstruáció jele is lehet.
Nezd kerdezo mi,nem tudjuk meg mondani hogy mi lehet veled.
Tesztelej es kerj idő pontot a nőgyógyásztol !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!