Ma lett egy pozitív tesztem. Hol tudok utánna nézni hogy mikor milyen vizsgálatokra kell majd menjek a 9 hónap alatt?
Tudom hogy a doki majd megmondja csak kiváncsi vagyok.
Vagy ha esetleg valaki tudna segíteni, mik az első lépések. az utolsó mensim első napja aug. 17. volt.
Gratula!
A neten utána tudsz nézni mikor milyen vizsgálatokra kell menj, de az orvosod is tájékoztatni fog mindenről.
Gratulálok!!!:-))
A 8. hétig jelentkezz a dokidnál. Aztán elküld ultrahangra, majd a 12 hetes ultrahang következik.
Később minden orvoshozmenetel előtt el kell menni védőnőhöz( reggeli első vizelettel). Hívd fel, egyeztess vele, ő mindent el fog mondani.
Lesz egy vérvétel is.
A 15. héten lesz egy genetikai vérvétel, a down kór, és nyitott hátgerinc stb szűrésére.
A 19. héten lesz egy ultrahang, ott kiderül, hogy minden rendben van-e a kicsivel, és a neme is, ha megmutatja magát.
A 24. héten van a cukorterheléses vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!