Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet valaha gyerekem?

Lehet valaha gyerekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az élettársammal az alábbi módon védekezésnek nem nevezett védekezéssel csináluk:

(Naptármódszer)

Peteérés előtt 3 nappal-peteérés utáni 3 napig óvszerrel csináljuk, a többi napon belém szokott élvezni.

28 naposak a ciklusaim, rendszeresek, 6 napig tartanak.

Viszont pont elgondolkoztam azon, hogy sokan így esnek teherbe, mi 3 éve csináljuk így, és sosem jött a baba.

Valamelyikünk terméketlen lenne? Vagy csak jó időben vagyunk együtt?

És mielőtt felelőtlennek leszünk beállítva, NEM baj, ha becsúszik, minden körülmény megvan.

26L

2015. dec. 29. 01:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6os! Ne ijedj meg, bőven jól vagytok korban. Bár én mindig fiatal anyuka akartam lenni, az élet nem úgy hozta. Nem hittem hogy nehezen fogok teherbe esni, de valami miatt mégis így lett. Vagyis már tudjuk miért, a legfőbb probléma a páromnál volt, herevisszér-tágulat. Ezt novemberben egy egynapos műtéttel megoldották, igazából ő csak másfél év után ment el orvoshoz, nem idegeskedő fajta, én meg nem akartam folyton emiatt piszkálni, nem akartam sürgetni semmit, ő addig hitt benne hogy spontán összejön. De tényleg ne stresszelj előre, az tuti nem tesz jót.
2015. dec. 29. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem a műtét volt egy napos, hanem a kórházi benntartózkodás. :)
2015. dec. 29. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
6 évig megszakítással védekeztünk, de nem csúszott be a baba. Aztán már nem védekeztünk sehogy, 1,5 év után sikerült csak a teherbeesés. (Ha teheted, ne igyál csapvizet és palackozott vizet se. Mindkettő rossz hatással van a hormonrendszerre. Én akkor estem teherbe, amikor más okból 1 hónapja már artézi vizet ittam. Persze lehet, hogy csak véletlen, nem tudom.)
2016. jan. 11. 01:34
 14/17 anonim ***** válasza:
mi is megszakitasssal vedekztunk jo 4 evig, es most mikor akarunk babat , meg sem akar ossze jonni ! se ugy se igy nem maradtam terhes
2016. jan. 11. 06:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi is így védekeztünk már 6 éve és csak akkor lettem terhes ha élesben csináltuk. Viszont fogamzásgátló mellett viszont teherbeestem.
2016. jan. 11. 09:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel már több mint 10 éve csináljuk naptármódszerrel (az én peteérésem pontosan érezhető) van már 2 gyerekünk. Amikor gyereket szerettünk volna akkor akkor is belém élvezett amikor peteérésem volt, mégsem jött össze egyik gyerkőc sem azonnal. Sok minden kell ám a peteérés mellett ahhoz hogy összejöjjön a gyerek!
2016. jan. 11. 11:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sok tényezőn múlik... az exemmel célirányosan (ovulációkor időzített együttlétekkel) is sok-sok hiába próbálkozós hónap volt.

A mostani párommal pedig naptármódszerrel szépen babás lettem, egy 8. napi együttlétből (ezt onnan tudom, mert utána jó másfél hétig egy fertőzés miatt egyáltalán nem szexeltünk, csak a ciklus vége felé, de a teszt már a mensi napján szép pozitív lett, tehát tuti középidőben jött össze... kivártak a kis ge...ik :P ).

2016. jan. 11. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!