Lehet valaha gyerekem?
Sziasztok!
Az élettársammal az alábbi módon védekezésnek nem nevezett védekezéssel csináluk:
(Naptármódszer)
Peteérés előtt 3 nappal-peteérés utáni 3 napig óvszerrel csináljuk, a többi napon belém szokott élvezni.
28 naposak a ciklusaim, rendszeresek, 6 napig tartanak.
Viszont pont elgondolkoztam azon, hogy sokan így esnek teherbe, mi 3 éve csináljuk így, és sosem jött a baba.
Valamelyikünk terméketlen lenne? Vagy csak jó időben vagyunk együtt?
És mielőtt felelőtlennek leszünk beállítva, NEM baj, ha becsúszik, minden körülmény megvan.
26L
Nagyon sok tényezőn múlik... az exemmel célirányosan (ovulációkor időzített együttlétekkel) is sok-sok hiába próbálkozós hónap volt.
A mostani párommal pedig naptármódszerrel szépen babás lettem, egy 8. napi együttlétből (ezt onnan tudom, mert utána jó másfél hétig egy fertőzés miatt egyáltalán nem szexeltünk, csak a ciklus vége felé, de a teszt már a mensi napján szép pozitív lett, tehát tuti középidőben jött össze... kivártak a kis ge...ik :P ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!