Lehet valaha gyerekem?
Sziasztok!
Az élettársammal az alábbi módon védekezésnek nem nevezett védekezéssel csináluk:
(Naptármódszer)
Peteérés előtt 3 nappal-peteérés utáni 3 napig óvszerrel csináljuk, a többi napon belém szokott élvezni.
28 naposak a ciklusaim, rendszeresek, 6 napig tartanak.
Viszont pont elgondolkoztam azon, hogy sokan így esnek teherbe, mi 3 éve csináljuk így, és sosem jött a baba.
Valamelyikünk terméketlen lenne? Vagy csak jó időben vagyunk együtt?
És mielőtt felelőtlennek leszünk beállítva, NEM baj, ha becsúszik, minden körülmény megvan.
26L
Köszönöm szépen :) nagyon rendesek vagytok!
Akkor nem aggódom túl a dolgot.
Ne viccelj már, persze, hogy lehet:) nekem is ilyen kiszámíthatók (voltak) a ciklusaim, 28 nap, 5 nap vérzés.
Simán összejött mind2 terhességem a 3. hónap próbálkozás után (az első elment). Mi védekeztünk persze előtte, de a peteérést később nagyon el kellett találni ahhoz, hogy legyen terhesség:)
28N 29hkm
Bocsánat, hogy eltűntem, ezekszerint akkor nem csak mi csináljuk így, csajok, akkor mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat.
A kérdésre, hogy miért nem vágunk a gyerektémába:
Mert mind a ketten szeretjük a munkánkat, megvan a 2 év ledolgozott idő, fix az egész, főnökkel már beszéltem a terhességről, ő nem bánja, mi meg úgy vagyunk vele, hogyha megakar foganni, akkor megfog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!