Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit vigyek magammal a kórházba...

Mit vigyek magammal a kórházba ha hsgre megyek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
erre en is probaltam rakeresni sajnos nem sok sikerrel jartam , en is jovo heten keszulok hsg re es persze hogy elfelejtettem megkerdezni az orvost mit vigyek magammal ,
2010. márc. 24. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Háloinget,váltobugyid,irataid,eddigi leleteid,egy szenyot,üdítöt,ilyesmit.De nem kell bent maradni,legalábbis nekem nem kellett.
2010. márc. 24. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
kerdezo elnezest hogy belekerdezek , de a msik valaszolotol szeretnem megkerdezni kb mennyi ido alatt vegeztel , es azutan hogy erezted magad , nem tudom kerjek szabadnapot arra a napra ?
2010. márc. 24. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérj igen mert elaltatnak kicsit és én még itthon is elég kába voltam:-(11kor vittek be és du.3körül kiengedtek.Fölébredtem,szoltam a nővérnek.Megkaptam a papírom és jöttem haza,illetve hozott a párom mert busszal nem tudtam volna jönni.A vizsgálat az egy fél óra kb.ahogy emlékzem mert régebben volt.Ha van még kérdésed privire is írhatsz.
2010. márc. 24. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
nagyon koszi hogy irtal , valoszinu fogok kerni szabadot en is erre gondoltam , es neked sikerult azota teherbe esned ?
2010. márc. 24. 20:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Én is kértem szabit.Ja és nem tudtam hogy altatás is lesz.
2010. márc. 24. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:

engem nem altattak, és én utána busszal mentem haza.

úgyhogy én azt tanácsolom nektek, hogy magas fájdalomküszöböt vigyetek magatokkal :)

nekem borzalmas volt, de azért mert az egyik vezetékem teljesen le van tapadva.Sem altatás, sem érzéstelenítés, de még utána sem kaptam fájdalomcsillapítót, sem gyulladásgátlót. Senkit nem akarok elrettenteni, de inkább készüljetek fel, és legfeljebb kellemeset csalódtok! Állítólag ha nincs gond, nem is fáj annyira. Bocsi, de őszinte voltam.

2010. márc. 24. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
igen ezt en is hallottam hogy ha el van zarodva akkor nagyon faj , de en ugy vagyok vele hogy mindenre kepes lennek csak mar legyen babank , nagyon vagyunk mar ra , es probalok arra gondolni hogy biztos nem fajdalmasabb mint maga a szules :))
2010. márc. 25. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem vittem semmit...Bementem, pár perc alatt megcsinálták, a végén már kicsit fájt, de az csak pár másodperc volt. Aztán szépen hazabuszoztam. Ha jól emlékszem 2 napig véreztem még kicsit. Ja, igen, valamit mégis vittem: betétet. Azt te is vigyél, mert kifolyik a kontrasztanyag. Ne aggódj, nem lesz vészes. Sok sikert!
2010. márc. 25. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:

22:26-os vagyok.

mindenkinek más, én azért írtam az én esetemet le nektek, hogy ne érjen nagy csalódás, hogy ha csak jót hallotok róla, és nektek borzalmas lesz. Úgy éreztem szétszakad mindenem, az altatóorvos fogta a kezem, simogatta, és mondta, hogy na ilyen lesz a szülés is (nő volt). Ha kicsit van letapadva, ez azért is jó, mert akkor ki is dugíthatja, áttisztítja, és ezután 3 hónapig könnyebb teherbe esni, de sajna nekem még csak meg sem mozdította, láttam a monitoron. Nekem borzasztó volt, bár sok orvos mondta, hogy magas a fájdalomküszöböm. Végig arra gondoltam, hogy így lesz majd kisbabám. Ha nem szeretnék ennyire babát, mondtam volna, hogy hagyják abba. Ismétlem nem akarlak titeket ijesztgetni!!! Ja és még az orvos azt mondta, hogy az is rátett nekem a fájdalomra, hogy olyan szűk a méhszájam, hogy azt a vékony katétert nem tudta felvezetni, fogókkal kellett széthúzni a méhszájamat. Na ennyi volt nekem! De fel a fejjel csajok!!! Ha rossz lesz, gondoljatok a babóra!!! Nekem ez bejött! :)

2010. márc. 25. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!