Mit vigyek magammal a kórházba ha hsgre megyek?
engem nem altattak, és én utána busszal mentem haza.
úgyhogy én azt tanácsolom nektek, hogy magas fájdalomküszöböt vigyetek magatokkal :)
nekem borzalmas volt, de azért mert az egyik vezetékem teljesen le van tapadva.Sem altatás, sem érzéstelenítés, de még utána sem kaptam fájdalomcsillapítót, sem gyulladásgátlót. Senkit nem akarok elrettenteni, de inkább készüljetek fel, és legfeljebb kellemeset csalódtok! Állítólag ha nincs gond, nem is fáj annyira. Bocsi, de őszinte voltam.
22:26-os vagyok.
mindenkinek más, én azért írtam az én esetemet le nektek, hogy ne érjen nagy csalódás, hogy ha csak jót hallotok róla, és nektek borzalmas lesz. Úgy éreztem szétszakad mindenem, az altatóorvos fogta a kezem, simogatta, és mondta, hogy na ilyen lesz a szülés is (nő volt). Ha kicsit van letapadva, ez azért is jó, mert akkor ki is dugíthatja, áttisztítja, és ezután 3 hónapig könnyebb teherbe esni, de sajna nekem még csak meg sem mozdította, láttam a monitoron. Nekem borzasztó volt, bár sok orvos mondta, hogy magas a fájdalomküszöböm. Végig arra gondoltam, hogy így lesz majd kisbabám. Ha nem szeretnék ennyire babát, mondtam volna, hogy hagyják abba. Ismétlem nem akarlak titeket ijesztgetni!!! Ja és még az orvos azt mondta, hogy az is rátett nekem a fájdalomra, hogy olyan szűk a méhszájam, hogy azt a vékony katétert nem tudta felvezetni, fogókkal kellett széthúzni a méhszájamat. Na ennyi volt nekem! De fel a fejjel csajok!!! Ha rossz lesz, gondoljatok a babóra!!! Nekem ez bejött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!