Mit tudnék ellene tenni hogy össze jöjjön a baba?
Figyelt kérdés
Egy.db mióma van a méhem belső falában, ami 7 mm.és vékony is a méhnyalkahartyam is gondolom a mióma miatt. A nőgyógyász semmit nem javasol a mióma elmúlásra, már egy éve nem sikerült teherbe esni. Kinek hogy sikerült miómàval teherbe esni? Mit tegyek?2015. dec. 27. 13:49
1/8 anonim válasza:
De a miómát el szokták távolítani tudtommal. Legalábbis egy kolléganőm, aki hosszú terméketlenség után végül terhes lett, és tudta évek óta, hogy tele van miómával (5-6 db), császár alkalmával a nőgyógyász eltávolította őket.
2/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem az orvostól ki kell venni a miómàt?! Azt mondta hogy nem mert csak 7 mm pici,,,,
De ha ilyen pici akkor csak befolyásolja hogy nem esem teherbe? '!
2015. dec. 27. 15:37
3/8 anonim válasza:
Nem értelek, most a baba ellen akarsz tenni??????
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, szeretnék nagyon is
Babát.
2015. dec. 27. 18:52
5/8 anonim válasza:
Igen, nekem is feltűnt, hogy a kérdés nincs összhangban a leírásban foglaltakkal.
Azt kérdezted, mit tudnál ELLENE TENNI, hogy összejöjjön a baba.
6/8 anonim válasza:
Gondolom a kérdező azt szerette volna írni, hogy a mióma ellen mit tegyen, hogy összejöjjön neki a baba.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen azt szerettem volna ki írni hogy a mióma ellen mit tudnék teni? Hogy végre teherbe esek. Bocsánat a rossz fogalmazàsèrt.
El telt ennyi idő és még sem sikerül, mégis csak 37 éves vagyok, már nem hallgatom, próbáltam a méhpempőt is de attól sem jött meg az eredmény.az orvosom nem igazán mond semmit, hiába nyagatom, lehet váltani kéne nőgyógyászt?! 😐
2015. dec. 28. 08:21
8/8 anonim válasza:
Nem pazarolhatod az idődet olyan orvosra, akinek a tudásában nem bízol, mindenképp válts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!