Tévedhet a doki?

Figyelt kérdés

Szerinted olyan lehetséges hogy tevédett és terhes vagyok? Vagy már biztos hogy nem?Nagyon várom a válaszokat köszi.

Szerintem terhes lehetek mert szept. 20 án volt utoljára. Ma voltam dokinál ö azt mondta hogy több mint valoszinü hogy az vagyok mert ludtojásnyit érzett bennem. De voltam ultra hangon ott meg azt mondták hogy nem látnak babát menjek vissza 1 hét mulva. Már több mint 1,5 honapja nem szedem a gyogyszert lehetséges hogy a gyogyszer kiürülése miatt érzem ugy hogy terhes vagyok?

2007. nov. 9. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Nem akarlak elkeseriteni,de amit a doki kitapintott az lehet cysta is. Nekem többször elmaradt a mensim, és sajna petefészek-, méhen belüli cystam volt, ami kipukkant, felszivódott. Aztán egyszer csak nem is cysta lett, hanem bébi.

Az ultrahang általában tuti!

Azért nem biztos, hogy nem vagy terhes. Kitartás. Várj türelemmel,majd tesztelj.

21 hetes kismam

2007. nov. 9. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
A barátnőmnek is így kezdődött!A doki azt mondta lehet terhes de elküdte ultrahangra!Nem láttak babát!Aztán 1 hét múlva visszament és még mindig semmi!Majd még 1 hét és OTT volt!Az a pici BABA!!!!!Sok sikert neked is!Majd 1 hét múlva többet tudz!!:-)
2007. nov. 9. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Ismételd meg a tesztet, mert a HCG hormont ki kell mutatnia a tesztnek a vizeletből. Ritkán van negatív fals eredmény.

Utána keress fel egy orvost.

2007. nov. 9. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
A lúdtojást azt a méhed nagyságára értette és azért mondta hogy menj vissza egy hét múlva mert akkor már látszódni is fog a baba ha tényleg terhes vagy. A megnövekedett méh mindenképp erre utal! Sok szerencsét!
2007. nov. 9. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Legalább akkor 7 hetes terhes vagy, ha terhes vagy. Már nem egy esetet hallottunk, hogy ilyen idősen az uhn még nem láttak semmit. Csinálj tetsztet , annak pozitívnak kellene lennie, és menj vissza uhra. Ha semmi, keress másik orvost.

Drukkolunk:-)

2007. nov. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!