A doki nőnek mondtam, hogy mi van velem és a cigit is nem dicsért meg. De azt mondta, hogy minden rendben van az UH-szerint. Tévedhet?
Figyelt kérdés
34-hetes vagyok a férjemmel rengeteget veszekszünk és csak sirok igy van legalább 5-hónapja igy sajnos dohányzom is napi 6-7-száll.Állitolag minden rendben van az UH-szerint de én akkor is félek,hogy nehogy valami baja legyen a babámnak.Lehet valami baj?????????????2009. máj. 2. 16:55
1/10 anonim válasza:
ha baj lenne mondta volna.
kerülni kéne a veszekedést.
2/10 anonim válasza:
Lehet. Szokjál le a cigiről! És azt se engedd, hogy a környezetedben dohányozzanak.
Tudom, hogy most olyan válaszokat vársz, hogy "jaj, dehogy baj, szívjad csak", de Te is tudod, hogy nem kellene.
3/10 anonim válasza:
Attól,hogy cigizel,még a veszekedések nem múlnak el.Ez csak egy kifogás megint a dohányzásra.Az uh-n nem minden betegség látszik meg.Ismerősöméknek 3 hónapja született babájuk,nem élt káros szenvedélyekkel az anyuka,a baba mégis szívbetegen született,eret kellett pótolni a kicsi szívében.És ezek semmilyen uh-n nem voltak láthatóak,még 4D-n sem!!!Úgyhogy gondold meg.
4/10 anonim válasza:
Ettől függetlenül ezek genteikai problémák. nem lehet mindent a dohányzásra és a veszekedésre fogni.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha eléggé izgulsz, hogxy lehet-e valami baja, akkor biztosan le tudsz mondani a gyereked egészsége érdekében. Legalább most ha már eddig nem. Ha már gyereket vársz, gondolkodj felelős anya módjára!
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy nem, de amit tehetünk védekezésképpen, azt meg kell tenni. Ilyen pl. a dohányzás mellőzése.
Tudom, hogy nehéz letenni, én is szívtam sokáig. De nem lehetetlen. Gondolj a picire, és hidd el, lesz erőd.
7/10 anonim válasza:
Szia!Hát inkább a sok idegeskedés nem tesz jót se neked,se a babának!Egy doki se dicsér meg a dohányzásért,de úgyse tudnak ellene tenni.A veszekedést meg kellene oldani a és nem tudom min lehet ilyen sokáig vitatkozni!A férjed iszik,csavarog vagy mi a fene baja van?Vigyázz magadra,mert lassan itt a szülés ideje és nem jó igy,mert nem tudod átadni magadat a pillanatnak!Nyugi mostmár és inkább kerüld a férjedet és a vitákat!
8/10 anonim válasza:
Hat en is nagyon szerettem cigarettazni,de ahogy megtudtam,hogy babat varok,AZONNAL letettem.Neha meg orulnrk 1 szalert ne tudd meg,de nem nem nem es nem !Meg tudod allni,mutasd meg magadnak es a babadnak!Tudom,hogy az ember aki dohanyzik es ideges rogton a cigiert nyul azzal vezeti le a feszultseget,es aki nem cigizik az is le tudja vezetni,hat tegy igy te is!Sikerulni fog!
9/10 anonim válasza:
Az idegeskedéssel többet ártasz a Babának, mint azzal a pár szál cigivel! Remélem a leggyengébbet szívod, ha már nem tudsz lemondani róla! Azzal meg szerintem Te is tisztában vagy, hogy nem kellene szívni! A 34. héten vagy, ezen már felesleges aggódnod, ha a dohányzás miatt baja lenne a Babának, az már kiderült volna, innét már csak gömbölyödik a kicsike! :-) Próbáld meg elkerülni a veszekedéseket, és minél kevesebbet idegeskedj!
10/10 anonim válasza:
Ez tetszik, hogy így le lettem pontozva! :-D
A cigis kérdések már csak ilyenek...:-)
Reagál rá a sok anti-bagós, és ossza az észt! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!