Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nálatok a szex az megy így is?

Nálatok a szex az megy így is?

Figyelt kérdés
Még csak 6,5 hetes kismama vagyok, a fogantatás óta nem csináltuk SEHOGY, tegnap próbálkoztunk de nekem semmi kedvem nincs hozzá:( Ez normális? Mikor jön vissza az étvágyam?

2015. dec. 21. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát van, akinél az egész terhesség alatt így megy. Nálam is csökkent az étvágy, de főleg, mert álmosabb lettem, most pár hete ez kezd múlni, azóta gyakrabban is vagyunk együtt.

A nők azon kisebbik részébe tartozol, akiknek terhesség alatt csökken, elvileg bármikor nőhet, de lehet, végig kitart...nem tudjuk, nálad meddig, miért ment el-lelki, hormonális oka van, vagy pl mint nálam, fáradtság stb.

De ne aggódj, ettől még ez normális. Próbálkozzatok, több előjáték, hangolódj rá, csináljatok közös programot, szökjetek meg valahova kettesben.

Gratulálok a babához!

2015. dec. 21. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:

:)

Nálam a fáradtság tett be a 8.hétig kb,azután a 15.-ig a hányinger,rosszullét,azután meg úgy kivoltam tágulva 2 hónapig,hogy az volt a gond,utána meg nőtt a hasam és a párom féltette a babánkat:) kb a 9 hónap alatt ha 2x együtt voltunk:) máshogy oldottuk meg... Étvágyam kb félidősen visszajött,sőt... nagyon kivántam,de hiába,ha akkor meg már ő nem akarta!

Kérdésedre válaszolva,igen normális. Meg a gondolaraid is biztosan csak a baba körül forognak. Elfog múlni szerintem!

2015. dec. 21. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:

ismerosomtol hallottam, aki eppen varandos, hogy naluk is jelentosen csokkent az egyuttletek szama, miota varandos a no.

en nagyon felek ettol , hogy majd nem fogom kivanni, de leginkabb , hogy a ferjem nem fogja kivanni, amikor nekem mar oriasi hasam lesz. :S

gratulalok a babahoz.

2015. dec. 21. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jó h nem kívánod mivel ez a szex igazi célja... a többi csak csali.
2015. dec. 21. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt, szülés után jött csak vissza a kedvem.
2015. dec. 21. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem meg szulés után ment el...még 7 honappal szulés után is fájtak a hegek..ráadásul folyamatosan az a kép (érzés) villant be, mikor a kisfiam kibujt..és szét és leszakitott mindent.
2015. dec. 21. 21:55
 7/9 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam, csak szegény páromat sajnálom, de majd megteszek mindent h a kedvébe járnak:) nektek is mind gratula :)
2015. dec. 21. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondjak a 2. trimeszter korul vissza szokott jonni. Kb nekem is akkor jott meg a kedvem. De nem volt az igazi.
2015. dec. 22. 02:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél más, még visszajöhet a kedved! Vagy, ha így marad, megbeszélhetitek a pároddal a dolgokat! Szerintem ez függ attól, hogy előtte mennyire voltatok aktívak és attól is, hogyan hatnak rád a hormonok.

Nálam valahogy a kettő nem kapcsolódik össze (terhesség és kedv). A vetélésem után mi nagyon összekapaszkodtunk a férjemmel, nagyon sokat mélyült a kapcsolatunk. Aztán, az új terhességgel végighánytam az első trimesztert, a második is borzalmas volt (amniocentézis, vérzés, öregedő méhlepény), de valahogy a terhességből adódó lelki stressz nem befolyásolta azt, hogy szeretek a férjemmel szexelni.

Biztos szerencsém is van, mert mi egyébként is naponta voltunk együtt, ez most, hogy már rosszul bírtam a munkát (kényelmetlen szék, főnökváltás miatti folytonos stressz), 2 napontára csökkent le. Én szeretem a szexet önmagáért is, és a férjemmel is szeretem csinálni.:)

Meg amiatt is szerencsém van, mert a férjem még jobban kíván, nem pedig zavarja a magzat. (Itt sokat olvasom, hogy a férfiak féltik a babát, meg hogy nem tetszik a nagy has miatt nekik a feleségük.) Bár, tudományos ember, így nincsenek tévképzetei a méh elhelyezkedéséről, vagy arról, hogy a magzat megérez valamit. Csak az orgazmusomat, aminek meg örül.:)

És, talán amiatt is, hogy a terhesség testileg nem visel meg szinte egyáltalán, nem fáj a derekam, nem fáj a hasam, méhem, szinte semmi testi panaszom, csak lelkiek.

Meglátjuk, meddig marad így a sűrű szex, és hogy szülés után hogy telik majd a 6 hét szünet. Jöhet még kutyára dér.:/

28hkm

2015. dec. 22. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!