Nálatok a szex az megy így is?
Hát van, akinél az egész terhesség alatt így megy. Nálam is csökkent az étvágy, de főleg, mert álmosabb lettem, most pár hete ez kezd múlni, azóta gyakrabban is vagyunk együtt.
A nők azon kisebbik részébe tartozol, akiknek terhesség alatt csökken, elvileg bármikor nőhet, de lehet, végig kitart...nem tudjuk, nálad meddig, miért ment el-lelki, hormonális oka van, vagy pl mint nálam, fáradtság stb.
De ne aggódj, ettől még ez normális. Próbálkozzatok, több előjáték, hangolódj rá, csináljatok közös programot, szökjetek meg valahova kettesben.
Gratulálok a babához!
:)
Nálam a fáradtság tett be a 8.hétig kb,azután a 15.-ig a hányinger,rosszullét,azután meg úgy kivoltam tágulva 2 hónapig,hogy az volt a gond,utána meg nőtt a hasam és a párom féltette a babánkat:) kb a 9 hónap alatt ha 2x együtt voltunk:) máshogy oldottuk meg... Étvágyam kb félidősen visszajött,sőt... nagyon kivántam,de hiába,ha akkor meg már ő nem akarta!
Kérdésedre válaszolva,igen normális. Meg a gondolaraid is biztosan csak a baba körül forognak. Elfog múlni szerintem!
ismerosomtol hallottam, aki eppen varandos, hogy naluk is jelentosen csokkent az egyuttletek szama, miota varandos a no.
en nagyon felek ettol , hogy majd nem fogom kivanni, de leginkabb , hogy a ferjem nem fogja kivanni, amikor nekem mar oriasi hasam lesz. :S
gratulalok a babahoz.
Ez mindenkinél más, még visszajöhet a kedved! Vagy, ha így marad, megbeszélhetitek a pároddal a dolgokat! Szerintem ez függ attól, hogy előtte mennyire voltatok aktívak és attól is, hogyan hatnak rád a hormonok.
Nálam valahogy a kettő nem kapcsolódik össze (terhesség és kedv). A vetélésem után mi nagyon összekapaszkodtunk a férjemmel, nagyon sokat mélyült a kapcsolatunk. Aztán, az új terhességgel végighánytam az első trimesztert, a második is borzalmas volt (amniocentézis, vérzés, öregedő méhlepény), de valahogy a terhességből adódó lelki stressz nem befolyásolta azt, hogy szeretek a férjemmel szexelni.
Biztos szerencsém is van, mert mi egyébként is naponta voltunk együtt, ez most, hogy már rosszul bírtam a munkát (kényelmetlen szék, főnökváltás miatti folytonos stressz), 2 napontára csökkent le. Én szeretem a szexet önmagáért is, és a férjemmel is szeretem csinálni.:)
Meg amiatt is szerencsém van, mert a férjem még jobban kíván, nem pedig zavarja a magzat. (Itt sokat olvasom, hogy a férfiak féltik a babát, meg hogy nem tetszik a nagy has miatt nekik a feleségük.) Bár, tudományos ember, így nincsenek tévképzetei a méh elhelyezkedéséről, vagy arról, hogy a magzat megérez valamit. Csak az orgazmusomat, aminek meg örül.:)
És, talán amiatt is, hogy a terhesség testileg nem visel meg szinte egyáltalán, nem fáj a derekam, nem fáj a hasam, méhem, szinte semmi testi panaszom, csak lelkiek.
Meglátjuk, meddig marad így a sűrű szex, és hogy szülés után hogy telik majd a 6 hét szünet. Jöhet még kutyára dér.:/
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!