Nálatok nem volt furcsa a "babacsnálós szex"?
Az első gyereket nem terveztük, nem szedtem fogamzásgátlót, de valahogy nem is gondoltam hogy terhes leszek, 3 év után estem teherbe, se furcsa volt maga a tudat hogy terhes vagyok...
Most a másodiknál csináltuk a gyereket, figyeltem én is, párom is mikor kell sexelni, izgultunk megjön-e, aztán megint csak 3 év után jött össze, akkor mikor mondtam most nem kene gyerekre gyúrni, mert költözünk...
Erre pont akkorra lettem terhes:)))
Mi nem így álltunk hozzá, így nem, nem volt furcsa.
Tervezetten estem teherbe, de soha nem úgy álltunk neki a szexnek, hogy akkor most csináljunk gyereket, hanem ugyanúgy, mint azelőtt. Amikor megkívántuk egymást, akkor együtt voltunk.
az elsőt nem terveztük de mégis pontosan tudom mikor és hogyan készült, mert épp nyaraltunk. a második tervezett baba volt, őt is tudom mikor és hogyan készült. furcsa nem volt, de így visszagondolva ugyanaz a póz volt, és mindkettő nagyon jó szeretkezés volt, olyan igazi szerelmes :) úgy látszik nekünk így csak fiú sikerül mert 2 fiú boldog
szülei vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!