Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok nem volt furcsa a...

Nálatok nem volt furcsa a "babacsnálós szex"?

Figyelt kérdés
Ez ronda megfogalmazás, de arra gondolok, hogy nem volt-e furcsa. Mert még csak tervezzük, de már attól izgulok, vagy a fene tudja. Ez mégis olyan intim, nem?
2013. máj. 29. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Az első gyereket nem terveztük, nem szedtem fogamzásgátlót, de valahogy nem is gondoltam hogy terhes leszek, 3 év után estem teherbe, se furcsa volt maga a tudat hogy terhes vagyok...

Most a másodiknál csináltuk a gyereket, figyeltem én is, párom is mikor kell sexelni, izgultunk megjön-e, aztán megint csak 3 év után jött össze, akkor mikor mondtam most nem kene gyerekre gyúrni, mert költözünk...

Erre pont akkorra lettem terhes:)))

2013. máj. 29. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi nem így álltunk hozzá, így nem, nem volt furcsa.

Tervezetten estem teherbe, de soha nem úgy álltunk neki a szexnek, hogy akkor most csináljunk gyereket, hanem ugyanúgy, mint azelőtt. Amikor megkívántuk egymást, akkor együtt voltunk.

2013. máj. 29. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi sosem szexeltünk úgy, hogy most gyereket csinálunk. Csak hagytunk neki esélyt, hogy becsússzon, ha akar. És össze is jött, ráadásul egész jókor.
2013. máj. 29. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi nem azért voltunk együtt, hanem mert kívántuk egymást. Az csak egy ráadás volt, hogy nem védekeztünk, és ennek eredményeként terhes is lettem.
2013. máj. 29. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

az elsőt nem terveztük de mégis pontosan tudom mikor és hogyan készült, mert épp nyaraltunk. a második tervezett baba volt, őt is tudom mikor és hogyan készült. furcsa nem volt, de így visszagondolva ugyanaz a póz volt, és mindkettő nagyon jó szeretkezés volt, olyan igazi szerelmes :) úgy látszik nekünk így csak fiú sikerül mert 2 fiú boldog

szülei vagyunk.

2013. máj. 29. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is tervezett baba volt, amikor eldöntöttük, hogy most már jöhet, utána első alkalommal a férjem teljesen be volt lelkesülve, éreztem rajta, hogy ösztönösen "fontos feladat" ez számára:) Én nem éreztem magamon semmi furcsát.
2013. máj. 30. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!