Másnak is furcsa terhesen a szex?
Érzi, ha lökdösik, csak még nem tudja, mi az.
És érzi az izgalmat, a boldogságot, úgy, mint te - egy kis késleltetéssel, és tompítva.
Nem árt neki, ha erre gondolsz. Csak ne feküdjetek rá, és ne lökjétek neki a gerincnek.
Persze, hogy fura terhesen a szex - hiszen megváltozott a tested és a hormonjaid is.
Azonban AZÉRT maradt fenn a vágyad, mert ez terhesen is JÓ dolog!
Szia!
Ismerős az érzés. Mi az elején azért nem voltunk együtt, mert émelyegtem+állva elaludtam. Utána azért, mert a párom nagyon aggódós lett, nem mert velem semmit csinálni, mert "nem akar ártani a babának". Most a 3. trimeszterben pedig olyan nagy és feszülős a pocim, hogy minden kényelmetlen. Szóval jó kis böjt ez nekünk ;D Nehéz, viszont érzelmileg sokkal-sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, és újra szerelmesek vagyunk egymásba.
puszi
Egy 35 hetes kismammut
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Boldog babavárás Nektek is! :)
Én is így érzek. :) És a leggázabb az, hogy mikor szeretnénk együtt lenni, akkor a kicsi egyből mocorogni kezd, gondolhatod, hogy ilyenkor már nincs kedvem az aktushoz. :)
Szóval nyugi, sok családban fellép ez a "probléma".
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!