Ti láttok valamit a tesztemen?
Figyelt kérdés
Ez a fajta tesztem még nem volt szellemcsíkos. Ettől függetlenül az lehet,hogy most ép ez lett az.
2015. dec. 15. 11:32
11/13 A kérdező kommentje:
Hát eddig nem volt:(
Sztem 5.-én volt egy ovum,legalábbis úgy gondolom (nem várt napja körül).
2015. dec. 15. 19:30
12/13 anonim válasza:
Ja, hát akkor még van remény :)
13/13 A kérdező kommentje:
Hát leginkább az ad remènyt,hogy nem jött meg,csak barnáztam helyette. És ma teljesen vége lett. De ez menzesz akart lenni csak valami gátolta hogy felszakadjon. Én voltam PCOS 4 évvel ezelőtt (azóta tünetmentes vagyok) de ilyen akkor sem volt,hogy megvolt de csak ilyen barna formában :) inkább kihagyott 3-4 hónapot. Tehát 2 dologra tippelek. Vagy valami hormon szórakozik velem,vagy terhesség miatt nem tud megjönni. Az a baj,hogy ha a teszt negatív,akkor doki sem fog semmit látni mert holnapután megyek hozzá.
2015. dec. 15. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!