3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2015. dec. 2. 19:39
4/11 anonim válasza:
Hanyadik dpon vagy? Te kérdezted, hogy lehet-e szellemcsíkos? Nekem 11. dpon olyan halvány volt ez a clearblue teszt, hogy nem tudtam lefotózni. Előben láttam rajta. 15. dpon ismételtem, az már egyértelmű volt.
Én nem látok semmit de ha te látod, akkor lehet belőle egyértelmű pozitív pár nappal később.
6/11 anonim válasza:
Én látok valamit, de szerintem az csak a reagens helye. Te élőben mit látsz rajta?
7/11 anonim válasza:
Én nem látom ne haragudj :( A clearbluen...ott van valami,de abban sem vagyok biztos! Én reggel akartam tesztelni clearblue-val de elhalasztom még :/ nekem ma volt a nemvárt napja!
8/11 A kérdező kommentje:
14 dpo.-n vagyok. Sajnos én nem sem tudtam rendesen eldönteni hogy mit látok. Látok is meg nem vagyok benne biztos. Sajnos. Nagyon köszönöm mindenki válaszát, ismételni fogok! :) Nem, nem én írtam ki a szellemcsíkos kérdést. :)
2015. dec. 3. 08:08
9/11 anonim válasza:
Én nagyon halványan ugyan,de látom.Megy a drukk ♡
10/11 anonim válasza:
Nekem ilyen a clearblue tesztem. Negativ. Azthittem ez egy normalis teszt,pont ezert vettem ezt. Tevedtem.
Nalad mi a helyzet kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!