Ti láttok valamit a tesztemen?
Figyelt kérdés
Ez a fajta tesztem még nem volt szellemcsíkos. Ettől függetlenül az lehet,hogy most ép ez lett az.
2015. dec. 15. 11:32
2/13 anonim válasza:
Látom, de ilyen kis semmilyen csíkok a legtöbb teszten megjelennek. Tesztelj pár nap múlva megint.
3/13 anonim válasza:
Ez még semmi. Várj még 1 hetet.
4/13 anonim válasza:
A negatívon látok valamit. Gólyahír teszt? Azon nekem is volt egy csík, de nem lett belőle baba :/
5/13 anonim válasza:
Próbálj ki egy másik fajta tesztet is holnap reggel. Ha ez valóban pozi akar lenni.. akkor azon is fog látszódni.
6/13 anonim válasza:
Ez tipikusan száradás utáni, vékony, szürke, szellemcsíknak néz ki. Hány perccel később készült a fotó?
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap reggel csinálok újat. 10 perc után készült,de ez kb rögtön ott volt. Persze attól lehet szellemcsík. Egyszer jártam így,az a CB plus teszt volt,azon a 2.csík kék is volt...és ennél erősebb. Szóval nem gondolom pozitívnak.
2015. dec. 15. 16:36
9/13 A kérdező kommentje:
Úgy a 44.-en :) azért teszteltem,mert 3 napja pecsételek. Igazából már ma vége van. Tehát menzesz helyett pecsételtem. Persze ettől függetlenül hormonzavar is lehet,de a babát nem zárom ki!
2015. dec. 15. 17:00
10/13 anonim válasza:
44? :o akkor a háttérben van valami probléma is, vagy rosszul gondolom? Egyébként remélem, hogy baba lesz a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!