A 10-es erősségű tesztek mennyire megbízhatóak nem várt előtt 4 nappal?
Figyelt kérdés
Esetleg olyan akinek ilyen korán negatív volt a 10-es teszt, de mégis volt baba?Tudom,hogy nem jó ilyen korán tesztelni,csak baromi nehéz megállni.2015. dec. 4. 10:13
21/28 anonim válasza:
jaj de jóóóó gratulálok neked halkan.....jó ember vagy...védelmező....és megérdemled :) <3
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de aranyos vagy! :) <3 Azért még mielőtt nagyon beleélném magam,megvárom a holnap reggeli tesztet is,addig nem mondom el a páromnak.Ha minden ok,akkor jó kis meglepi Mikulása lesz! :) Ha ez tényleg igaz,akkor én olyan nagyon boldog vagyok!!! :)
2015. dec. 5. 17:16
23/28 anonim válasza:
nagyon szorítok neked! nekem is nagyon halvány volt tegnap reggeli, hétfőre nem várom, itt az oldalon is van, aki látta, van aki nem... eljöttünk szüleimhez, direkt nem hoztam tesztet így már ki kell bírjam hétfőig, de nagyon szorítok érted is! :)
24/28 A kérdező kommentje:
Köszi, én is nagyon szorítok! Majd írd ám meg milyen lett a teszt!Kitartást hétfőig! :)
2015. dec. 5. 22:30
25/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,hogy alakulsz? Csináltál tesztet?
2015. dec. 8. 07:16
26/28 anonim válasza:
igen, és sajnos meg is jött :( de megy a drukk neked :)
27/28 A kérdező kommentje:
Jajj,nagyon sajnálom! De azért ne keseredj el! Amikor majd összejön,te leszel a legboldogabb a világon!Nem tudom, hogy segítek-e vele,de én utolsó mencsvárként ebben a ciklusban a ciklus elejétől elkezdtem szedni napi 2 barátcserje kapszulát a szokasos cickafark-palástfű kúra mellé, mert sok jót hallottam róla,és hát látod bejött.Szépen erősödik a trsztem. Szorítok neked,hogy összejöjjön.
2015. dec. 8. 20:12
28/28 anonim válasza:
Semennyire. Nekem nem mutatta ki.
Az ilyen erősségű teszt arra való, hogy a nem várt napján már legyen halvány csíkod.
Nekem nem várt napján a Gabriel és a sima lap teszt mutatta ki nagyon halványan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!