Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 10-es erősségű tesztek...

A 10-es erősségű tesztek mennyire megbízhatóak nem várt előtt 4 nappal?

Figyelt kérdés
Esetleg olyan akinek ilyen korán negatív volt a 10-es teszt, de mégis volt baba?Tudom,hogy nem jó ilyen korán tesztelni,csak baromi nehéz megállni.

2015. dec. 4. 10:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Keddre nem várom.Tegnap voltam a 10 Dpo-n,csináltam egy 10-es teszt és még csak halvány vonalka se látszott.:( Nem kellett volna még csinálnom, mert teljesen lelombozott.De hát így jár türelmetlen.
2015. dec. 4. 12:51
 12/28 anonim ***** válasza:

Jaj te... tudom milyen érzés... én is korán tesztelő voltam. Tényleg semmi nincs veszve, 10 dpon csak akkor mutatna valamit ha előbb fogant a baba. nagyon korai még. Az is lehet, hogy lassabban termelődik a Hcg.

Mondanám, hogy vasárnap vagy hétfőn tesztelj, de úgysem bírod ki, én se bírtam. Legalább ne szomorodj el mert még bármi lehet. :)

2015. dec. 4. 13:38
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát erőt veszek magamon és próbálom vasárnapig kibírni.Félek mindig az eredménytől,mert ez már a sokadik sikertelen hónap.Ha most se jönne össze,nem marad más,irány a doki.21-re be is vagyok jelentkezve.De nagyon köszönöm a lelkesítést!:)
2015. dec. 4. 13:55
 14/28 anonim ***** válasza:

[link]

A vaterás one step nekem a nemvárt napjának reggelén ilyen halvány volt,semmi sincs veszve,nyugi!!!! ☺

2015. dec. 4. 16:16
 15/28 A kérdező kommentje:
 Remélem! Ha teszteltem írok mi lett! Próbálom minél tovább kihúzni.Azért vasárnapra jó kis Mikulás ajándék lenne a páromnak,na és persze nekem is.
2015. dec. 4. 17:12
 16/28 anonim ***** válasza:

Nekem a vart napon siman kimutatta a 25 erossegu is. Következő napokban erős pozitiv volt. Hogy aztan a teszt volt rossz vagy el vesztettem a babat, nem tudni. Verembe nem talaltak hcg-t. Viszont 7 teszt pozitiv volt. Ez novemberben volt.

Drukkolok neked hogy össze jöjjön. :-)

2015. dec. 5. 07:03
 17/28 anonim ***** válasza:
Nekem anno augusztus 4-én kellett volna megjönnie. Volt otthon vaterás One Step (10-es) tesztem, augusztus 1-én, nem reggeli vizeletből nagyon-nagyon halvány lett. Augusztus 5-én ismételtem, de addigra beszereztem egy X-Epilt (25-ös) is. Mindkettő pozitívat mutatott, de az X-Epil sokkal erősebben. Most itt szuszog mellettem a másfél éves lányom. :)
2015. dec. 5. 07:19
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és hogy egy kis reményt és hitet adtatok.Csak nem birtam ki holnap reggelig és teszteltem most egy 25-ös Romed tesztel. [link] Most csak nekem káprázik a szemem, vagy tényleg van ott két vonal. Igaz,hogy csak kb.10 perc után néztem meg... Szerintetek?
2015. dec. 5. 12:03
 19/28 anonim ***** válasza:

Ez egy pozitív teszt! Ráadásul nem is halvány!

Halkan gratulálok! :)

Mondtam én, hogy nem bírod ki. ;)

2015. dec. 5. 13:50
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azért nem bírtam ki, mert olyan fura érzésem volt/van. :) Azért holnap reggel megint csinálok egyet.
2015. dec. 5. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!