A 10-es erősségű tesztek mennyire megbízhatóak nem
várt előtt 4 nappal?
11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Keddre nem várom.Tegnap voltam a 10 Dpo-n,csináltam egy 10-es teszt és még csak halvány vonalka se látszott.:( Nem kellett volna még csinálnom, mert teljesen lelombozott.De hát így jár türelmetlen.
Jaj te... tudom milyen érzés... én is korán tesztelő voltam. Tényleg semmi nincs veszve, 10 dpon csak akkor mutatna valamit ha előbb fogant a baba. nagyon korai még. Az is lehet, hogy lassabban termelődik a Hcg.
Mondanám, hogy vasárnap vagy hétfőn tesztelj, de úgysem bírod ki, én se bírtam. Legalább ne szomorodj el mert még bármi lehet. :)
2015. dec. 4. 13:38
13/28 A kérdező kommentje:
Hát erőt veszek magamon és próbálom vasárnapig kibírni.Félek mindig az eredménytől,mert ez már a sokadik sikertelen hónap.Ha most se jönne össze,nem marad más,irány a doki.21-re be is vagyok jelentkezve.De nagyon köszönöm a lelkesítést!:)
[link]
A vaterás one step nekem a nemvárt napjának reggelén ilyen halvány volt,semmi sincs veszve,nyugi!!!! ☺
2015. dec. 4. 16:16
15/28 A kérdező kommentje:
Remélem! Ha teszteltem írok mi lett! Próbálom minél tovább kihúzni.Azért vasárnapra jó kis Mikulás ajándék lenne a páromnak,na és persze nekem is.
Nekem a vart napon siman kimutatta a 25 erossegu is. Következő napokban erős pozitiv volt. Hogy aztan a teszt volt rossz vagy el vesztettem a babat, nem tudni. Verembe nem talaltak hcg-t. Viszont 7 teszt pozitiv volt. Ez novemberben volt.
Drukkolok neked hogy össze jöjjön. :-)
2015. dec. 5. 07:03
Nekem anno augusztus 4-én kellett volna megjönnie. Volt otthon vaterás One Step (10-es) tesztem, augusztus 1-én, nem reggeli vizeletből nagyon-nagyon halvány lett. Augusztus 5-én ismételtem, de addigra beszereztem egy X-Epilt (25-ös) is. Mindkettő pozitívat mutatott, de az X-Epil sokkal erősebben. Most itt szuszog mellettem a másfél éves lányom. :)
2015. dec. 5. 07:19
18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és hogy egy kis reményt és hitet adtatok.Csak nem birtam ki holnap reggelig és teszteltem most egy 25-ös Romed tesztel.
[link] Most csak nekem káprázik a szemem, vagy tényleg van ott két vonal. Igaz,hogy csak kb.10 perc után néztem meg... Szerintetek?
Ez egy pozitív teszt! Ráadásul nem is halvány!
Halkan gratulálok! :)
Mondtam én, hogy nem bírod ki. ;)
2015. dec. 5. 13:50
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azért nem bírtam ki, mert olyan fura érzésem volt/van. :) Azért holnap reggel megint csinálok egyet.
Kapcsolódó kérdések: