Ovuláció előtt 5-6 nappal volt együttlét, valaki esett így teherbe?
Figyelt kérdés
Tudom a hímivarsejt 2-5 napig élhet, de az érdekel, hogy valaki, aki ezt olvassa azzal meg is történt, hogy majd egy héttel az ismert peteérése előtti együttlétből lett baba.2015. dec. 3. 01:35
1/6 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy 28-29 napos a ciklusom, 9. nap összebújtunk és másnap peteérés jeleit vettem magamon észre. De ez naptár szerint 4-5 nappal volt a "számolt" ovuláció előtt. 6 nappal az eredetileg számolt nemvárt előtt lett pozitív a tesztem szóval tuti tényleg hamarabb fogant. Nem tudom követed-e a ciklusod hőgörbével vagy ovu teszttel, ezeket sem véletlenül találták ki, nem lehet biztosan tudni az ovu időpontját.
2/6 anonim válasza:
Jelentem, en! :-)
2. Baba, elvileg a napokban fog megszuletni.
5 nappal voltunk az ovu elott egyutt. Evek ota figyelem a testem jelzeseit, hol a teherbeeses miatt, hol pedig a fogamzasgatlas miatt, uh tudom mivel jar nalam az ovu.
Kizartnak tartottam, hogy ebbol baba lehet. Parom kerdezte egyik este, hogy nem kellett volna mar megjonnie?
Akkor csodalkoztam ra, hogy de, valoszinuleg es a cicim is fajt. Ekkor mar tudtam is, bar elhinni nehez volt, hogy terhes lettem ebbol az egyuttletbol. :-)
Termeszetesen csajszi van a pocakomban.
Szoval, barmi megeshet...
38 hkm
3/6 anonim válasza:
Általában 14. napon van peteérésem. A 9. napon nem gondoltuk hogy sok esély lenne a teherbe esésre, a napokban várjuk a lányunkat :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szeretnék babát, de eddig nem lehetett. Ha ez így besikerülne nem bánnám. Kismama, neked komplikaciomentes szulest.
2015. dec. 3. 17:23
5/6 anonim válasza:
Koszi!
Neked pedig sok sikert es mihamarabbi babasodast kivanok! 😊
6/6 A kérdező kommentje:
Nem sikerült...
2015. dec. 25. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!