Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Dec.9 körül?...

Ki nem várja Dec.9 körül? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés

Decemberben lesz 8 hónapja, hogy próbálkozunk. Nemrég volt egy vetélésem, de az is csak Clostival sikerült. Ebben a hónapban nem kaptam Clostit, de 7.-én megyek hormonsort csináltatni, ovu után egy héttel.

28.-án volt pozitív az ovutesztem, 1 dpo van ma.

Ti hogy álltok? Hányadik ciklusotok? Hogy viselitek lelkileg, amikor már sorozatosan minden hónapban csak csalódás van? Én nagyon rosszul viselem, nagyon várjuk már a babánk.

2015. nov. 30. 17:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsánat, az előző a tegnapi 2 tesztem volt! Ez a mai! ☺

2015. dec. 1. 07:16
 12/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok kismama :)
2015. dec. 1. 08:49
 13/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :)
2015. dec. 1. 10:38
 14/26 A kérdező kommentje:

Hogy érzitek magatokat? :)

Ma van a 2. dpo, és görcsölök. a hőm még mindig eléggé lent van, amikor terhes voltam, akkor ilyenkor már rég fent volt, de akkor mondjuk a 11. nap körül fogant... Akkor az első tünetem a mellbimbófájdalom volt, ez eddig nincs még.

Várom már a vérvételt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van a hormonjaimmal.

Veletek mi van? :)

2015. dec. 1. 18:31
 15/26 anonim válasza:
December 4.-re nem várom !!!
2015. dec. 1. 21:09
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem fent van a hőm. A mai nap 37.2ről leesett 36.8ra 9-10dpo. Remelem ez a beágyazódás miatt. Menzi csak kövi héten lenne. Amúgy szurkálás sugárzik a hüvelyembe elég sokszor elég erős és néha a méhemben is érzem. Ennyi.
2015. dec. 1. 22:40
 17/26 anonim ***** válasza:

Gratula a kismamának! ☺

Szintúgy 3. Dpo, tünetem természetesen semmi, hőm 36.8. Telhetnének.gyordabban is a napok 😁

2015. dec. 2. 07:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Utolcsó előtti vagyok! Sziasztok :) nekem ma visszament a hőm 37re.. és volt egy kis barna folyásom is. Teszt negatív. Tudom korai de áhh utálok várni. Szerintem nem menzi miatt barnázok vagy barnáztam picit mert az csak 8ra nem várom :/
2015. dec. 2. 09:30
 19/26 A kérdező kommentje:
Nekem ma felment a hőm 37-re. Csak akkor volt ilyen magas, amikor terhes voltam, szóval reménykedek. Reméljük szépen fent is marad :)
2015. dec. 2. 18:04
 20/26 anonim ***** válasza:

Megy a drukk mindenkinek.Én tegnapra,mára nem vártam.

Ma reggelli gabriell tesz negatív lett. Remény hall meg utoljára.

2015. dec. 2. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!