29-re nem várom, más is van így? Megüt a guta a várakozástól, izgulunk együtt?
Hogy érzitek magatokat?
Hányadik baba és hányadik hónapja próbálkoztok?
Mikor fogtok tesztelni?
Nekünk 2. baba lesz és 2. hónapja várjuk... alig várom! :) Meséljetek, múlassuk az időt, ami csak vánszorog! :)
Nos, én elég rendhagyó vagyok. Esélyem most kb 0,1 %. Még csak fogalmazódik bennünk a 3. baba gondolata, és férjem nem igazán szeretné még, én meg egyre jobban az igen felé hajlok.
Van egy lombik kislányom (4 és fél), volt egy vetélésem, majd jött a spontán fogant, nagyon várt kisfiam (2 és fél).
Mindig az volt az érzésem, hogy az előzmények után lesz majd egy nem várt babám is, mert olyan még nem volt.
A pé nálam görcsöléssel jár, ez volt szombat éjjel, vasárnap este voltunk együtt megszakítással védekezve. Hátha...
Örülök ha kicsit szurkoltok, hogy meglepjem Apát. :) Én meg szeretek szorítani másoknak, úgyhogy drukkolok a kérdezőnek és a csatlakozóknak. ;)
Nekem van kedvem együtt izgulni:) 1hetet késett a menstruációm,(eddig mindig ppntosan25-26napra jött meg) izgultam akkor is lett 2negatív tesztem és ma reggel megjött, mégsem tudok lekattanni ezekről a topikokról :D Úgyhogy nekem van 1további hónapom, hogy másért izguljak:)
drukkolok mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!