Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29-re nem várom, más is van...

29-re nem várom, más is van így? Megüt a guta a várakozástól, izgulunk együtt?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatokat?

Hányadik baba és hányadik hónapja próbálkoztok?

Mikor fogtok tesztelni?

Nekünk 2. baba lesz és 2. hónapja várjuk... alig várom! :) Meséljetek, múlassuk az időt, ami csak vánszorog! :)

2014. nov. 19. 10:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én 25-27-e körül nem várom, ma vagyok a 7. dpo-n. Másfél éve próbálkozunk, első baba lenne.
2014. nov. 19. 11:07
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én elég rendhagyó vagyok. Esélyem most kb 0,1 %. Még csak fogalmazódik bennünk a 3. baba gondolata, és férjem nem igazán szeretné még, én meg egyre jobban az igen felé hajlok.

Van egy lombik kislányom (4 és fél), volt egy vetélésem, majd jött a spontán fogant, nagyon várt kisfiam (2 és fél).

Mindig az volt az érzésem, hogy az előzmények után lesz majd egy nem várt babám is, mert olyan még nem volt.

A pé nálam görcsöléssel jár, ez volt szombat éjjel, vasárnap este voltunk együtt megszakítással védekezve. Hátha...

Örülök ha kicsit szurkoltok, hogy meglepjem Apát. :) Én meg szeretek szorítani másoknak, úgyhogy drukkolok a kérdezőnek és a csatlakozóknak. ;)

2014. nov. 19. 11:23
 3/30 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek NAGYON szorítok! :) :)
2014. nov. 19. 11:24
 4/30 anonim ***** válasza:
Én szinte az elsővel vagyok egy cipőben. 26-27.kére nem várom, első hónap és első baba lenne, és nekem is 7 nap múlt el ovu óta. Tünetem még semmi, de ahogy olvasom, még talán korai is. Nagyon szurkolok nektek :)
2014. nov. 19. 11:54
 5/30 anonim ***** válasza:
Előző vagyok és bocsi az Off-ért. Első voltatok már kivizsgáláson? Tudjátok, hogy mi lehet a gond?
2014. nov. 19. 11:55
 6/30 anonim ***** válasza:
én 30-ára nem várom, első baba lenne, és első próbálkozós hónapunk. valahol azt olvastam, hogy 26-án már tesztelhetek, de ez nem tudom mennyire igaz. alig bírom kivárni, az tuti :)) mindenkinek drukkolok !
2014. nov. 19. 12:00
 7/30 anonim ***** válasza:
Én ovu óta 2 óránként járok pisilni, éjjel is, ami nem jellemző rám, sajnos nem iszom eleget. Vajon lehetséges, hogy így 4. alkalommal, már korábban jelentkeznek ilyen furcsaságok? Másik magyarázatom: felfáztam. :D
2014. nov. 19. 12:04
 8/30 anonim ***** válasza:
ja, és 2. voltam. :)
2014. nov. 19. 12:05
 9/30 anonim ***** válasza:

Nekem van kedvem együtt izgulni:) 1hetet késett a menstruációm,(eddig mindig ppntosan25-26napra jött meg) izgultam akkor is lett 2negatív tesztem és ma reggel megjött, mégsem tudok lekattanni ezekről a topikokról :D Úgyhogy nekem van 1további hónapom, hogy másért izguljak:)

drukkolok mindenkinek:)

2014. nov. 19. 13:33
 10/30 A kérdező kommentje:
:) aranyos vagy, majd legközelebb nektek is sikerül! Én nem idegeskedem, csak izgulok, nagyon várjuk :) :) Persze, ha már egy éve vagy több nem jönne, lehet, hogy másképp éreznék, most még vidám és vágyakozó vagyok :) És még annyira sok nap... pff... :)
2014. nov. 19. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!