Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS és inzulinrezisztencia...

PCOS és inzulinrezisztencia együtt?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászt találtam jót, már voltam endokrin dokinál is, de a nődoki most ajánlott egy másikat, vérvétel és vizsgálati eredményekkel megyek hozzá. Tudom, hogy kell gyógyszer, diéta és mozgás. Viszont érdekelne, hogy akinek a kettő együtt volt, sikerült teherbe esnie? Jól jönnének a pozitív példák! Köszönöm!

2014. nov. 15. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ir nélkül nincs PCOS, mivel ez az oka :)És persze, rengeteg pozitív példa van, keress rá a metformin babamozira, és ajánlom ezt az oldalt is: www.pco-szindroma.hu

Nekem a kezelés hatására első próbálkozós hónapban fogant a babám :D Nem kell megijedni! :) Csak optimistán! :)

2014. nov. 15. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Amint abbahagytam a sportot, jöttek fel rám a kilók, mintha kötelező volna. Mindig annak tudtam be, hogy lusta vagyok, és nem sportolok, hogy összevissza eszek.

Sokszor voltam nőgyógyásznál, de az SZTK-sok csak mindenféle gyógyszert írtak fel, soha nem mondták, hogy PCO. Majd most egy doki végre kimondta, és elindult valami. Nagyon szeretnék babát, de legalább 30 kg-t fogynom kéne. Remélem még nem késő, én 27 vagyok, a férjem 35. Tudom, hogy ő nagyon szeretne babát, talán jobban, mint én, és minden vágyam, hogy megadhassam neki. Most már látom a reményt :) Remélem sikerülni fog :)

2014. nov. 15. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
PCOS az Ir miatt van, ahogy az első válaszoló is írta. Lehetsz terhes így is csak jobban kell figyelni magadra. Menj el egy endokrinológushoz és majd elmondja mit kell tenned.
2014. nov. 15. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Csatlakozz a facebook-on a PCOS Alapítvány - minden ami PCOS csoporthoz. Rengeteg információt, tanácsot és több, mint 3600 sorstársat találsz ott. Minden kérdésedre választ kaphatsz, akár sportról, fogyásról, diétáról, akár lelki gondokról legyen szó! :) Én is leadtam a magam 25 kg-ját, és még nem értem az út végére, de hidd el, megéri! Nem csak a baba miatt, az életminőség javulása, és a jövőbeni cukorbetegség, magas vérnyomás, stb. elkerülése miatt is! :) Én most már azt mondhatom, soha jobb dolog nem történt velem, mint mikor kiderült az IR, PCOs. Megváltoztatta az életem gyökerestől. Ma már nem vagyok (olyan) túlsúlyos, boldog édesanya vagyok. Rád is ez vár! :)
2014. nov. 15. 22:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó tanácsot, mindenképp meg fogom nézni :) És Gratulálok a változáshoz, a babához :)
2014. nov. 16. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt a pozitív példám: csakszertis2010.blogspot.hu

Kitartás, és hidd el, jön az a baba nemsokára!

2014. nov. 17. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Elírtam szóval csakazertis2010.blogspot.hu
2014. nov. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!