PCOS és inzulinrezisztencia együtt?
Ir nélkül nincs PCOS, mivel ez az oka :)És persze, rengeteg pozitív példa van, keress rá a metformin babamozira, és ajánlom ezt az oldalt is: www.pco-szindroma.hu
Nekem a kezelés hatására első próbálkozós hónapban fogant a babám :D Nem kell megijedni! :) Csak optimistán! :)
Köszönöm! :) Amint abbahagytam a sportot, jöttek fel rám a kilók, mintha kötelező volna. Mindig annak tudtam be, hogy lusta vagyok, és nem sportolok, hogy összevissza eszek.
Sokszor voltam nőgyógyásznál, de az SZTK-sok csak mindenféle gyógyszert írtak fel, soha nem mondták, hogy PCO. Majd most egy doki végre kimondta, és elindult valami. Nagyon szeretnék babát, de legalább 30 kg-t fogynom kéne. Remélem még nem késő, én 27 vagyok, a férjem 35. Tudom, hogy ő nagyon szeretne babát, talán jobban, mint én, és minden vágyam, hogy megadhassam neki. Most már látom a reményt :) Remélem sikerülni fog :)
Itt a pozitív példám: csakszertis2010.blogspot.hu
Kitartás, és hidd el, jön az a baba nemsokára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!