29-re nem várom, más is van így? Megüt a guta a várakozástól, izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?
Hányadik baba és hányadik hónapja próbálkoztok?
Mikor fogtok tesztelni?
Nekünk 2. baba lesz és 2. hónapja várjuk... alig várom! :) Meséljetek, múlassuk az időt, ami csak vánszorog! :)
2014. nov. 19. 10:54
21/30 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos megjött tegnap reggel. :( Remélem, más szerencsével járt!
2014. dec. 1. 06:23
22/30 anonim válasza:
Akkor majd karácsonyi csodának tökéletes lesz :)
23/30 anonim válasza:
Mindannyiunknak akiknek most nem sikerult, remelem ez lesz eletunk legszebb karacsonya eletunk legszebb ajandekaval :)
24/30 A kérdező kommentje:
Épp ezt számoltam én is :) ;)
2014. dec. 1. 20:55
25/30 anonim válasza:
Hahhó, de eltünk mindenki!! Mi újság veletek? Nekem ma reggel lett egy pozitiv tesztem :) Istenem annyira boldog vagyok, de semmi tünetem sincs, ezért hihetetlen :)
27/30 anonim válasza:
Gartula 29es! :) Én még csak az ovulációra várok, bár nem görcsösen :) majd januárban kiderül sikeres volt-e a karácsonyunk :)
28/30 anonim válasza:
Első vagyok, nekem épp most jött meg... A legszebb karácsonyi ajándék lett volna ...
29/30 anonim válasza:
Kedves első és utolsó! Lehet, hogy nem lett a legszebb karácsonyi ajándék de bízz abban, hogy a 2015éved szuperül fog kezdőni és egy év múlva karácsonykor már nem csak egy pozitív tesztnek örülhetsz, hanem egy gyönyörű kisbabának, akár a pocakodban akár a kezedben:)
Én is ebben próbálok bízni:)
30/30 anonim válasza:
Kedves 29-es! Köszönöm szépen, ez most nagyon jól esett :) Múlt karácsonykor én is ugyanezt mondtam, sajnos akkor is pont karácsony napján jött meg. Azóta eltelt egy év, sok vizsgálat, gyógyszer, szenvedés és reménykedés volt, remélem jövőre ezek gyümölcse is meglesz :) Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!