Van olyan akinek a napokban van a nem várt mensi nap? Tüneteitek vannak? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
Nekem holnap van a nem várt napom már nagyon izgulok,de tesztelni még nem merek.2015. nov. 22. 16:24
1/20 anonim válasza:
Szia,én jövöhét szerdára ,csütörtökre nem várom.11 napja volt az elsö Inszemünk,és 12 ik napja volt h megkaptam a Choragon tüszörepit.Ma kiváncsiságbol csináltam 10 és 25 ös tesztet és érdekes modon a 25 ös lett erósebb,nem értem,pedig a 10 es érzékenyebb.Gondolom mèg a tüszörepesztö bennem van.6,7,8 ik napon éreztem szurkálodást de mindig csak 1 pontban,aztán párnapig meg szinte semmi.Meg egésznap olyan enyhe megjön érzésem van.Bazira fájnak a melleim de nekem elötte mindig nagyon szokott fájni.Neked vannak tüneteid??Hànyadik napon vagy??
2/20 anonim válasza:
Igaz mi nem akarunk mar babyt de a nemvart nap reggelen azert mar csinalhatsz tesztet :) Nekem mindig mutatta halvanyan de lathatoan.Sok sikert :)))
3/20 anonim válasza:
Èn a te helyedbe már csinálnèk 1 tesztet:)Sok sikert kivánok
4/20 anonim válasza:
monoka! Mi lett az eredmenyed azt nem irtad :)
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma vagyok a 14.napon..Eddig csak nagyon feszülnek a melleim .Szurkál a hasam egy kicsit de valamikor meg semmit se érzek.Lehet mégis megjön.
2015. nov. 22. 16:55
6/20 anonim válasza:
Bocsi az eredmény halvány csikocska,érdekes mert a 25 teszten jobban látszik mint az érzèkenyebben,de lehet mèg a szuri miatt volt.Holnaptol tesztelek hogy erösödik e:)
7/20 anonim válasza:
Mindkettotoknek pozitiv tesztet kivanok hajra csajok :)))) (2voltam)
8/20 anonim válasza:
a predictor érzékeny tesztet nem ajánlom (egyre több helyen olvasom h false pozitivat mutat), de én is drukkolok!
9/20 anonim válasza:
Sajnos a Prediktor engem is csapott már be,én a netröl rendeltem 10 es érzékenysègü tesztet,amit még szoktam hasznàlni az a Gabriell.
10/20 anonim válasza:
Sziasztok én is csütörtökre nem várom már másfél éve...sajna semmi tünetet nem érzek csak bizakodom.drukkolok nektek is.én legelöbb pénteken tesztelek ha nem jön meg 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!