Nektek mikor mutatta ki a teszt a terhességet? Voltak olyan tüneteitek mint mensi előtt?
Szia
Nem várt napján reggel lett pozitív de előtte mar feszült a mellem az erek átlátszottak olyan álmaim voltak amik előtte soha mondhatom rémálom is és olyan is amiben régen eltemetett dédi ez lattam. Jah és alegfurcsabb minden fogam fájt az alsók felsők egyszerre. Folyásom is volt a beágyazódás idejében sárgás utána bő inkabb átlátszó. El is mentem a fogorvoshoz higy csináljon vmit de mondtam lehet terhes vok, mondta várjuk meg...! Azóta 33 hetes vok. Arra is gondoltam azert lehettek ilyen erős szokatlan tuneteim mert iker terhességnek indult de a 8 heten elhalt az egyik baba. Nem tudom minden esetre vannak akik érzékenyebbek es jobban megérzik ezeket...... Drukkolok neked.
13. dpo-n igaz hogy halványabban mint a kontroll csík, de látszott, még a férjem is látta pedig totál bevolt gyulladva a szeme :D
Nálam pont hogy nem volt tünet, én mindig barnázok mensi előtt 3-4 napot, s most semmi.... nah innét kezdtem gyanakodni, és a teszt be is bizonyította. Egyébként hétfőn volt ez, s tegnap már szép erős 2. csíkom lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!