Ha már 9 dpon halványan pozi lett a tesztem az jelenthet iker, vagy méhen kívüli terhességet?
Nem. Persze elofordulhat, de ez igy onmagaban nem jel.
En peteeres utan tiz nappal delutan pozitivat teszteltem (egyertelmu volt) es eleve azert teszteltem, mert furcsqn ereztem magam. (Elszedultem futas kozben, fajt a mellem, gorcsolt a mehem, stb.)
Nekunk is eszunkbe jutott az ikerterhesseg, de 8 hetesen uh-n egyertelmuen egy embrio latszott.
Nekem a peteeresem sem korabban volt, tudom hogy mikor volt. Valamiert hamar beagyazodott szerintem, vagy erosebben indult meg a hcg termelodese.
Ha elg gyakori, akkor azert nagyobb ra az eselyed, azt mondjak, hogy az anyai agat kell inkabb nezni.
Nalunk nincs iker a csaladban sehol, de a masodik terhessegem ikernek indult, de az egyik baba elhalt.
Most a harmadik babaval 10. Dpo-n pozitiv lett a teszt, kicsit izgultam, hogy nem-e iker, en is utanaolvastam enne. De 8 hetes uh-n egy baba volt. :)
Most lesz a 12 hetes, gondolom most is egy lesz.
A 2. valaszolo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!