Iker terhességet sokkal előbb kimutat a teszt? Ha a nem várt előtt teszteltem 3 nappal és az negatív, akkor vagy nincs baba, vagy csak 1 van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 17:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem mutatja ki előbb, de lehet tévedek.Csak arra gondolok, hogy a beágyazódás ikreknél sincs előbb.
2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg!!De hülye vagyok, ez eszembe sem jutott, hogy szegénykéimnek még be is kellene ágyazódniuk, csak az, hogy ha 2 baba van, akkor a HGC-nek többnek kell lennie, de már ebben sem vagyok biztos. Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Ilyen, amikor az ember lánya már tiszta ideg, hogy most mi van.
2010. jan. 15. 18:47
3/6 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a méhenkívüli terhességet mutatja ki hamarabb, hisz akkor a beágyazódás korábban történik.
4/6 anonim válasza:
Én a nem várt előtt 4 nappal már pozitívat teszteltem. Az első uh-n derült ki, hogy ketten vannak. :)
5/6 anonim válasza:
Ez csak a beágyazódás idejétől függ. Viszont ha megismételed, és nagyon gyorsan erősödik, akkor lehet (Mert meredeken emelkedik a hcg az ikreknél). És a nagyon erős hányinger is utalhat rá.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm minenkinek, hogy válaszolt.
2010. jan. 15. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!